Fájni fog az első menzesz?
Az első kb mikorra várható? Fájni fog? Már nő a cicim és ott lent is már..szoval gondolom értitek...a suliba hordjak magammal betétet a biztosnág kedvéért?
12/l
hordj betétet. de az első úgyse lesz olyan sok.
nekem nem fájt semmim. semmi előjele nem volt, csak éreztem, hogy elönt egy kis melegség :D pont suliban voltam, de nem volt gáz
"Az első úgysem lesz sok" annyira szánalmas,mikor vki azt hiszi, hogy az egész világ úgy működik, ahogy ő -.- Nekem pl az első 10 napig tartott és szó szerint ömlött belőlem. Na ?
Igen, hordj magaddal betétet. Nem biztos, hogy fájni fog, nekem az elsőnél egyáltalán nem volt semmi hasi görcsöm, jó -5-6 évvel később kezdett egész picit fájni a pockom, de olyan igazán nagyon erős, kibírhatatlan görcsöm csak egyszer volt.
Hogy mikor fog megjönni, azt megtippelni sem lehet. Valószínű, hogy 1-2 éven belül, de az is lehet, hogy 4 év múlva. Teljesen egyénfüggő, ahogy a mennyisége is 😊
Mindig legyen nálad betét :)
Nekem nem fájt egyáltalán egyik reggel a wc-n vettem észre annyira semmi jele nem volt. A későbbiekben lett rosszabb. Változó,mikor jelentkezik először - nekem 9 évesen jött meg de pl. a családomban van,akinek 16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!