Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menjek inkább másik nőgyógyász...

Menjek inkább másik nőgyógyászhoz? (többi lent)

Figyelt kérdés

most voltam nőgyógyásznál fogamzásgátló tablettát feliratni. megvizsgált gyorsan, kérdezett párat, de nem túl részletesen. csak annyit, hogy mikor fogok menstruálni meg hogy van-e valami panaszom. nem kérdezte, hogy rendszeres-e, hány napig szokott meglenni, mivel védekeztem eddig, mióta élek szexuális életet, hogy volt-e valami betegség a családban vagy hogy én szedek-e valamilyen gyógyszert, van.e egyéb nem nőgyógyászati problémám (pl elég sok pattanásom van).. rögtön felírt 3 havi adagot!! azt mondta, elmehetek vérvételre, de nem utalt be.

ugye jól érzem, hogy ez nem volt teljeskörű vizsgálat és túl gyorsan zajlott (kb 10 perc alatt megvolt az egész)? menjek el egy másik nőgyógyászhoz? nem merem így kiváltani a gyógyszert, pláne nem 3 havi adagot..

2014. dec. 5. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8# Köszönöm a kimerítő válaszod. Ezek után végképp nem értem, hogy a kérdező miért felelőtlen és igénytelen magára, hisz' ha alaposan átolvasod a kérdést, pont az derül ki, hogy Ő is felületesnek találja a vizsgálatot, és elhamarkodottnak a gyógyszer felírását.
2014. dec. 5. 17:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss kedves 37%-os, te egy beteg ember vagy hogy itt élvezkedsz a nők egészsége oldalon???

Van barétnőd valóban? és ő mit szól ehhez a perverz szokásodhoz?

Javaslom hogy térj át a férfiak egészsége oldalra, ott talán hasznos dolgokat is tudsz tenni!

2014. dec. 5. 18:09
 13/19 A kérdező kommentje:
#11 koszi, en is ezt mondtam. Nem rohanok egybol kivaltani a gyogyszert es nem orulok, ahogy sokan tennek, hogy egy fust alatt letudom a haromhavi adagot. Amugy mar eleve nem volt szimpatikus az orvos es olyan volt az egesz, hogy nagyon latszott, hogy csak gyorsan le akarja tudni a dolgot. Tok fasult volt meg flegma.
2014. dec. 5. 18:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Egyebkent egy ferfinak fogalma sincs, mennyi nyuggel jarnak ezek a noi bajok. Mennyire konnyu valamilyen fertozest vagy gyulladast osszeszedni meg akkor is, ha nagyon vigyaz az ember. A nonek kell aggodnia, hogy terhes lesz-e esetleg, kb minden szexel kapcsolatos nyavaja a noket sujtja. Konnyu igy beleszolni, hogy te sosem szembesulsz 'testkozelbol' ezekkel a dolgokkal..
2014. dec. 5. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:

11: valóban, ezért elnézést kérek a kérdezőtől, nem voltam elég figyelmes ezzel kapcsolatban. Jó, hogy itt megkérdezte és tanúbizonyságot nyert a gyanúja.

12: nem muszáj minden férfinak analfabétának lennie a nők egészsége terén (is). Egyébként meg ahány nővel eddig találkoztam, egyik sem volt képes normálisan elmondani, hogy tulajdonképpen mi is az a menstruáció, meg miért van ez az izé havonta, mitől van. Pedig nem hülye emberekkel hozott össze a sors....

Miért lenne rossz dolog, ha egy férfi otthon van a nők egészsége terén? Ne aggódj, a férfiak egészsége is legalább ennyire foglalkoztat. Szerinted akkor az összes férfi nőgyógyás egy beteh ember, mert a nők egészségén vonaglik? Mi közük hozzá, nem igaz? Az gondolom elkerülte a figyelmedet, hogy a legtöbb nőgyógyász férfi.

2014. dec. 5. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
12: Csak hogy minden kérdésed válaszra leljen.. Te nő vagy? Téged zavarna, ha a barátodat foglalkoztatná a nők és a te egészséged? Ez neked ún. perverz dolog? Nekem valóban van Társam, imádja, hogy érdekel ez, és egyébként viszonylag otthon is vagyok benne. Ajánlottam neki az egyik nőgyógyász ismerősömet, oda jár, és volt már, hogy én is bent voltam.
2014. dec. 5. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Elnézést. a 11. válaszomat a 9#-nek címeztem, (de lehet töröltek egy választ közben?
2014. dec. 6. 08:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért érdekes, hogy ennyi beteg nyálcsorgató férfi van, akiknek olthatalan vágyuk a mi nyavajáinkon való élvezkedés.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon elgondolkoznék azon, ha a párom itt kiváncsiskodna és a re.szolna mint egy kiskamasz.

2014. dec. 7. 17:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen ez tényleg fura.

Hát ebből is látszik, hogy mennyit ér az itt küldött tapasztalat.

2014. dec. 8. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!