Ok a mensi arra hogy ne tesizzek?
Figyelt kérdés
Szoktatok tesizni amikor megvan? Igen v nem? Indoklást is légyszi!2010. jan. 31. 14:23
11/17 anonim válasza:
Nekem nem kell ezen aggódnom, mert mindig hétvégére, péntekre jön meg és hétfőn elmúlik. Szerdán és csütörtökön van tesi, úgyhogy szerencsére nincs ilyen gondom.
:)
De egyébként lehet könnyítettet kérni és ki is szokták használni a többiek. Én is kihasználnám, ha kéne, mert mikor megvan, nagyon sok van és mozgás hatására jobban folyik.
12/17 anonim válasza:
Nálunk is lehetett könnyített tesit kérni és egyszer ki is használtam ezt az alkalmat, mert annyira görcsöltem, h azt hittem a mentő visz el bár még azokat a feladatokat se végeztem el, amit adott! A tesi tanárom nő volt azt mondta ő is tudja, h mi ez és ő is 3 órákat edz amellett, h megvan neki szóval nem nagyon szerette ha emiatt nyavalygunk!
13/17 anonim válasza:
Vannak akiknek nagyon kellemetlen a menszi, nekem néha az első 1-2 nap ilyen amikor igaz hányni nem szoktam,de hányingerem van és szinte szédülök a fájdalomtól.Ilyenkor van egy jó gyógyszer amit ha beveszek,akkor elmúlik minden tünet.De persze gondolom vannak akik nem akanak gógyszert szedni.Persze lehet kifogás is a tesi elkerülésésre(sok fiatal utál tesiórára járni, sajnos),de vannak akiknek tényleg jogos a kimaradás.
14/17 anonim válasza:
Ha nagyon fáj valamid, rosszul vagy vagy nagyon sok a menszi(amikor akár fél óra alatt simán átázhatsz mozgás nélkül is),akkor simán kérhetsz könnyítettet, vagy felmentést.A tanárok ha nem értik meg,akkor kérj orvosi papírt, vagy kérd meg anyukádat, hogy írjon egy kérvényt.
15/17 anonim válasza:
Van amikor én sem tesizek de olyankor mindig lebax a tanár h miért nem tesizek?!Úgy h ált. szoktaam.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszike(K)
2010. febr. 12. 19:11
17/17 anonim válasza:
Én csak egyszer nem tesiztem, akkor összestem az öltözőbe. Nagyon rosszul voltam. Annak is megvolt az ára ki kellett mondanom az egész osztály elött+of.Mert kérdezte hogy, mi baj van.Nagyon gáz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!