Sikerülhetett így teherbe esnem (PCOS-an)? Részletek lenn
Figyelt kérdés
Múlt hét szerdán volt a peteérésem, a férjemmel hétfőn voltunk együtt és szombaton (sajna a két időpont között távol voltunk egymástól). Pénteken elkezdődött a szokásos - nekem a menses előtt 16-18 nappal jelentkező - haspuffadás, mellfájás. Na gondoltam nincs itt semmi (pedig elvileg lehetne ugye?). Szerda óta (Peteérés+ 7 nap) viszont nem folyamatosan, de tartósan alhasi fájdalmam van, nem olyan erős mint menseskor de hasonló érzés. 1,5 éve PCOS szindrómát diagnosztizáltak nálam. A ciklusom valami borzalom. 60-80 nap, de a peteérést az nagyon pontosan érzem/tudom (eddig még mindig peteérés +2 nap mellfájás +16-18 nap mensi). Tehát a PCOS ellenére sikerülhette teherbe esnem? Az alhasi fájdalom lehet pl a beágyazódás folyamatától? Valahol olyat is olvastam hogy 35 nap alatti ciklussal sikerülhet csak a baba (gondolom akkor tudják kiszámolni pontosan a peteérést.)
Bocsi ha kuszán fogalmaztam... és nagyon szeretnék babát csak nem akarom magam hiú ábrándokba kergetni.
tudod teljesen megértelek 42 éves vagyok (én írtam azt hogy kívánom ne csak esélyed legyen) és ugyanazon megyek keresztül minden hónapban....jönnek a ne görcsölj rá ne foglalkozz vele...de kérdezem én ha nem lenne gyermeke vajon ugyanezt mondaná e másnak.....szóóóval én minden hónapban a remény és az elkeseredés napjait élem meg....2013 ban elment egy babókám...:( vannak napok mikor jobb és vannak napok mikor úgy érzem feladom....nem szedek semmilyen szart és nem mérek és leszarom....aztán valahogy összelapatálom magam....érted ...én benne voltam egy babavárós csopiban még egy volt a sikertelenség valahogy működött is de mikor én mindig hátrébb és hátrébb kerültem, mert lettek a babásak és a nem babásak bomlott a csopi is....jaj annyira nehéz és összetett dolog ez a remény....
2014. nov. 28. 18:01
12/19 anonim válasza:
Én is pcos-s.vagyok, ir-t nem tudtak nálam diagnosztizálni, habár tuti van, mert terhesség alatt cukros lettem. A lényeg, hogy évente egyszer menstrualtam. Mivel még nem akartunk gyereket, használtunk óvszert a férjemmel, kivéve egyszer (kemény éjszaka volt), és teherbeestem. Nem akartuk elhinni, ahogy a dokik sem, de sikerült. Minden gond nélkül, problémamentes terhesség és szülés után a másik szobában most is ott alszik a fiunk. Kívánom, hogy sikerüljön. Mindig van remény, ne adjátok fel lányok, asszonyok!
2014. nov. 30. 21:29
13/19 A kérdező kommentje:
Ezt most nagyon jó volt olvasni!!! :) Köszönöm!
2014. dec. 1. 07:36
14/19 anonim válasza:
hát hozzá tegyek valamit én vagyok a 42 éves...azt hittem mensim lesz de végül beágyazódás volt és ma 20 as teszttel pozitívat teszteltem :) :)nagyon boldog vagyok csak félve örülök még
2014. dec. 2. 19:08
15/19 A kérdező kommentje:
NAAAGYOOOON szurkolok Neked/Nektek!
Légyszi írj majd hogy mizu van!
Tényleg a legjobbakat kívánom!
Hjaj nem is tudod és nem is hinnéd el mennyire örülök neki! De tényleg!!!
A legjobbakat!
2014. dec. 2. 19:16
16/19 anonim válasza:
hát sajnos rövid volt a boldogságom ma elvetéltem :( hétfőtől teszteltem pozit ami nem erősödött...a doki vaskos nyálkahártyát és 2mm felritkulást látott pénteken ma nega volt a tesztem és elkezdtem vérezni :(
2014. dec. 7. 14:35
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szurkolásokat, de sajna mára megjött... :-( Mindenkinek minden jót kívánok.
2014. dec. 9. 06:05
18/19 anonim válasza:
Mi a helyzet kérdező, azóta már sikerült a baba, ha igen, akkor mit csináltatok? köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!