Enyhe gátrepedés lehetséges a szextől?
Figyelt kérdés
2 éve élek rendszeres szexuális életet, de most volt 2 hónap szünet mert a barátom elutazott. Most jött haza, és amikor két hónap után először szeretkeztünk, azóta nagyon fáj a hüvelyem bejárata a fenekem felőli oldalon, és a tükörben néztem hogy mintha vékonyabb lenne a ,,gát" mint eddig...... Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, remélem azt mondja hogy elmúlik és nem kell összevarrni meg ilyenek... De egyáltalán lehetséges hogy a szextől berepedt?2010. jan. 30. 10:47
11/13 anonim válasza:
barátnőmnek volt ilyen..és nem feltétlenül erősen vérzik..persze hogy van h a baba fejétől sem reped fel..de van hogy szex közben egy "rossz" nyomás és kicsit megnyomja és megreped..
(tudom hogy számodra a válasz már nem esedékes de másnak hátha jóljön :) )
12/13 anonim válasza:
én is ugyanígy járok mindig! mi ritkán vagyunk együtt heti 1x és mindig megreped a gátnál és picit vérzik is! de ez még semmi nálam utána kb 2-3napig erős folyásom is van! és ez az ami zavar rendesen! De van aki azt mondta, hogy ha többször leszünk együtt ez majd elmulik! ez igaz? ha vki tud erről vmi írjon már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!