Felfázás mindig a szextől van?
Figyelt kérdés
Nagyon gyakran felfázok, erős alhasi fájdalmam van, csíp ha pisilek stb., gyakran akkor ha többet szexelünk a férjemmel. A doki szerint is ez az oka, szerinte ez nemibetegség, ezt én erős túlzásnak tartom, hisz folyásom sincs, a páromnak sincs gondja. Igaza lehet és mit lehet tenni a megelőzés érdekében?2010. júl. 11. 16:46
1/10 anonim válasza:
Szerintem fertőzés, és jó lenne kezelni.
Sok olyan fertőzés van, aminek nincs is tünete vagy nem veszi észre az ember.
2/10 anonim válasza:
Szerintem igen :) én már 2 éve nem sexeltem,és azóta nem is fáztam fel :D
Inkább WoWozz, attól egészbiztos nem fázol fel:)
3/10 anonim válasza:
Hólyaghurutod van. Amit okozhat felfázás, de okozhatja a viszonylag ritka szex (amikor szájjal is kényeztet a párod).
4/10 anonim válasza:
Felfázni nem csak a szextől lehet, de a nedvekre van aki nagyon érzékeny. Én a volt férjemtől állandóan felfáztam, pedig utána tisztálkodtam, pisiltem is, nem is volt nemibeteg, mégis. A mostani férjemmel ez nincs így, de szex után fontos, hogy mielőbb pisilj és mosakodj!
5/10 anonim válasza:
Ja bocs, és sokat segít a kamillatea és cickafarkfű tea beleülni és meginni is, tőzegáfonya kapszula, sok folyadék, c vitamin, görcsoldó, derékmelegítő
6/10 anonim válasza:
Ránézésre nem lehet megmondani. Ki kéne vizsgálni téged is, meg főleg a férjdet. Lehet, hogy neki nem okoz problémát, te meg állandóan beteg vagy.
7/10 anonim válasza:
Érdekes, hogy az előző barátommal való szex után engem is állandóan hólyaghurutos problémák gyötörtek. volt, hogy szex után frankón órák múlva vért és gennyet pisiltem iszonyatos szenvedések közepette. millió orvosnál jártam vele akkor, érdemit egy sem tudott mondani. az exemet is vizsgálták, minden negatív. volt viszont egy doki, aki rávilágított a pszichés hátterére is a dolgoknak és nem mondott nagy hülyeséget, ugyanis én ebbe a pasasba nem voltam szerelmes, úgy istenigazából sose volt olyan, hogy majd megőrültem volna a vele való szexért. a mostanimmal, akit mindennél és mindenkinél jobban szeretek, viszont csak egyszer jött elő ez a gond és ez akkor volt, amikor én hulla fáradt voltam, igazából nem akartam akkor szexelni csak neki akartam kedvezni. akkor annyira jól sem esett és lám, este már jött a véres pisi... nem állítom, hogy nálad is így működik, de nem ártana ebből a szemszögből is megközelítened a problémát.
8/10 anonim válasza:
A lelki háttérben is lehet valami, de megelőzésképpen, a tüneteket kivédeni a tőzegáfonya kapszula nekem bevált. A lelkieken pedig nekem is el kell gondolkodnom, de a fentebbi bogyót tiszta szívből ajánlom.
9/10 anonim válasza:
A tőzegáfonyát én is jó szívvel ajánlom, nekem is bevált, pedig korábban marokszám szedtem az antibiotikumokat.
10/10 anonim válasza:
Elmúlt már vagy még mindig szenvedsz ettől a betegségtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!