Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet szó műtétről?

Lehet szó műtétről?

Figyelt kérdés
Egy éve keseríti meg az életemet az egyre csak növekvő petefészek cisztám. A menstruáció kegyetlen de sokszor fáj amúgy is a cisztámnál. Eleinte nem is foglalkozott vele dok, de nem múlt így fogamzásgátlót kaptam. A műtét is felmerült fél év után de bepánikoltam és maradtam a bogyónál, de nagyon rossz a tompa felőrőlő kínzó fájdalom. Legközelebb mikor visszamentem a doktor azt mondta, hogy nincs műtét szűz vagyok és később baj lehet, viszont nem bírom már.. mennyire kockázatos a műtét? Lehetséges hogy valahogy elmúlasztják vagy belemegy a műtétb

2014. nov. 24. 21:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért!
2014. nov. 24. 21:20
 2/7 anonim válasza:
Ha egy éve nő az nem jó :s De szerintem mindenképp kérd ki más nőgyógyász véleményét! Nekem is voltak pici cisztáim de a fogamzásgátlótól elmúlt, és menstruációs görcsöm sincs már.
2014. nov. 24. 21:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tök jó h elmúltak neked! Most 62 mmes az is picinek számít?
2014. nov. 24. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Laparoszkópos műtét az nem annyira durva
2014. nov. 25. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. nov. 25. 09:12
 6/7 A kérdező kommentje:
17
2014. nov. 25. 11:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Azóta megműtöttek, dermoid ciszta volt, nem múlt volna el magától. Túl nagy volt,így kivették a petefészkemet is. Csak jó tanács, hogy soha ne bízzátok magatokat egy orvos véleményére, mert engem ha előbb megműtenek akkor nem lett volna ekkora baj, és nem veszik ki ezt az igencsak fontos szervemet.
2015. márc. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!