Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cisztáról, műtétről bármilyen...

Cisztáról, műtétről bármilyen tapasztalat?

Figyelt kérdés
Valószínű ciszta műtétem lesz, még nemtudom mikor de stabil 11*7cmes cisztám van már egy jó ideje, ma voltam dokinál, és ő mondta h kövi mensi után műtét. Erről bárkinek bármilyen tapasztalata v akármit szívesen fogadok!
2011. febr. 23. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de megkérdezhetem, hogyan vetted észre? Éreztél bármiféle fájdalmat? Mert nekem egy pár napja fáj a hasam alsó része, olyan szúrós érzés. Nem egész nap fáj, csak időnként.
2011. febr. 23. 16:54
 2/11 A kérdező kommentje:
ház úgy vettem észre h folyamatos gyenge görcsölésem volt, és hát terhes is lettem, és ez miatt mentem dokihoz, ő mondta ott uh után h van egy nagy cisztám is :S de nekem nem szúró fájdalom volt.
2011. febr. 23. 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
köszi, hogy leírtad! Sok szerencsét kívánok a műtéthez, kitartás!!!:)
2011. febr. 23. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Anyukámnak volt petefészekcisztája, jó nagy nem tudom mekkora, ő úgy vette észre, hogy elakart menni pisilni és nem tudott, majd éjfél körül már az ügyeletre rohantunk mert egy egy napos pisilés hiány volt, nem tudott pisilni, már majd szétszakadt a hólyagja. Akkor mondták hogy a ciszta elzárja a húgycsövet, és 2 hét múlva műtét. Az egyik veséje le is állt. Megműtötték, vagy 3 hónapig itthon volt, de szerencsére minden rendben.
2011. febr. 23. 17:03
 5/11 A kérdező kommentje:
s műtétről szeretnék érdeklődni...
2011. febr. 23. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
És mit szeretnél tudni konkrétan?
2011. febr. 23. 17:16
 7/11 A kérdező kommentje:
mindent, mi történik alatta, előtte, mennyire fáj, hogyan is végzik,mennyi ideig tart, mennyit kell kórházban lenni utánna...
2011. febr. 23. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Hogy mi történik alatta? Hát azt senki semtudja csak az orvosok. Miután anyát megműtötték, csak estefele mehettünk be mert addig aludt, egy napig az intenzíven volt, és addig a napig enni,inni nem kapott. Majd átvitték a kórházszobába, és ott volt majd egy hetet, fürödni nem szabadott, mozogni sem. Egy hét után hazahozhattuk, majd itthon is feküdnie kellett nagyon sokáig, hónapokig csak a szükségletei miatt kelhetett fel, majd sztem egy 4-5 hónap múlva vissza mehetett dolgozni, habár konyhán dolgozik és könnyített munkát kellett végeznie. Ő aztmondta nem érzett semmit a műtét alatt, utána érzete, hogy fáj, eléggé. Hogy mennyi ideig tart? Azthiszem neki majd 2 óráig tartott, neki kivették a petefészkét és a méhét is.
2011. febr. 23. 17:28
 9/11 A kérdező kommentje:
úúú :S szegény :( hát én itthon 8 hós babámmal vagyok, lesz segítség (férjem, anyum) de hát nem hónapokig :S nah hátha én hamarabb túlesek rajta, meg nekem nem kell kivenni a méhemet, csak talán a petefészkemet ,de azt se tuti (orvos mondta)
2011. febr. 23. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát sok szerencsét és egészséget!
2011. febr. 23. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!