Hogyan szánkózzak ha nagyon mensizek?
Figyelt kérdés
Bocsi nem egészség kérdés. Tegnap jött meg és ilyenkor nagyon vérzek, éjjel kétszer cseréltem éjjeli betétet mégis átáztam, ilyenkor egy törölközőt teszek alám ...há há. Ma szánkózni megyünk, nagyon ott akarok lenni, csak az a baj hogy 6-7 órát nem nagyon lesz betétcsere lehetőségem, és ez kész katasztrófa lenne. Tudom egyesek ilyenkor tena betétet, vagy gyerek pelust hordanak és rá se ...., nekem ilyenek nincsenek ithon, mit tudjak kitalálni hogy megússzam ... szárazon ? Van ötletetek? Bocsi nálam a tampon nem jön be.2010. jan. 30. 07:32
11/15 anonim 

válasza:

Extra erős betét, ha nem szereted a tampont, plusz vatta és két réteg bugyi.
12/15 anonim 

válasza:

basszus mért ajánlgatjátok a tampont neki amikor azt nem lehet higiénikusan cserélni ilyen körülmények között??????????????????????????:@
sztem tegyél be éjszakai betétet és 2-3 óránként menny el egy távolabbi fához és ellenőrizd szükség esetén cseréld a muníciót:)
jó szánkózást és sok sikert!:)
13/15 anonim válasza:
szerintem is könnyen lehet egy fa mögött cserélni, én már próbáltam, igaz, nyáron, de neked is sikerülni fog
Jó szánkózást
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Nem rég értem haza szuper volt, nagyon jól szórakoztunk, nagy kár lett volna kihagyni. Aki arra biztatott hogy menjek a fa mögé betétet cserélni ... hát nem voltak fák, persze tavaly is voltam és tudtam mi vár rám. Végül is a vatta + betét jött be , nem jó sok vatta hanem egy fél csomaggal hahaha. Nehogy elmondjátok a srácoknak.... mert biztosan rosszul lennének a látványtól. Szóval sok-sok vatta (majdnem egy fél csomag)+éjjeli betét+pamut bugyika+ egy nagy nejlon zacsi (olyan amit a konyhai kukába teszünk) és amit a legjobb barátnőm javasolt, + még egy szép francia bugyika+ harisnya+ rövidnaci+cicanaci+ sinaci. És még valaki csodálkozik hogy ne evett meg a farkas?
2010. jan. 30. 22:29
15/15 anonim 

válasza:

aztaa hát örülök hogy jól sikerült a dolog. És meddig áztál át? Gondolom már a zacskó se lett olyan, elég volt a vatta meg a betét, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!