Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan szánkózzak ha nagyon...

Hogyan szánkózzak ha nagyon mensizek?

Figyelt kérdés
Bocsi nem egészség kérdés. Tegnap jött meg és ilyenkor nagyon vérzek, éjjel kétszer cseréltem éjjeli betétet mégis átáztam, ilyenkor egy törölközőt teszek alám ...há há. Ma szánkózni megyünk, nagyon ott akarok lenni, csak az a baj hogy 6-7 órát nem nagyon lesz betétcsere lehetőségem, és ez kész katasztrófa lenne. Tudom egyesek ilyenkor tena betétet, vagy gyerek pelust hordanak és rá se ...., nekem ilyenek nincsenek ithon, mit tudjak kitalálni hogy megússzam ... szárazon ? Van ötletetek? Bocsi nálam a tampon nem jön be.
2010. jan. 30. 07:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó sok vatta + betét
2010. jan. 30. 07:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Tampon, extra méret. Plusz be kellene szerezned a leginkább nedvszívó betétet.
2010. jan. 30. 07:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha 6-7 órán át nem cserélsz betétet, akkor azon kívül, hogy átázol, a baktériumoknak is szabad teret adsz. Nem hiszem, hogy egy szánkózás akkora horderejű dolog lenne, hogy nem tudnád kihagyni. Erős vérzésnél inkább én pihinapot rendeznék szánkózás helyett.
2010. jan. 30. 07:43
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Hogy is van az a mondás? "Majd ha piros hó esik"? ;P
2010. jan. 30. 07:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szánkózás közben miért nem lehet keresni egy mellékhelyiséget, vagy elbújni egy fa mögé?
2010. jan. 30. 08:01
 6/15 anonim válasza:
49%

"elbújni egy fa mögé" Fa mögött betétet vagy tampont cserélni! Ezt magad sem gondolod komolyan!!!

Vagy nagyon fiúból vagy! Nem pisilésről van szó ahol csak a locsolócsövet kell kiszedni a nadrágból!!

2010. jan. 30. 08:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha távolabbi fát keres, ahol biztosan nem zavarják meg, akkor lehet betétet cserélni. Szerintem ez az egy megoldás (kivéve ha tényleg van a közelben egy zárható mellékhelyiség). Arra nem gondoltál, hogy az egyszerű, szokványos emberi anyagcsere is indokolhatja a fakeresést? Ha valakinek ilyen ingere van, szerinted akkor is vár 6-7 órát? Ki bírja ki addig?
2010. jan. 30. 09:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is menj el egy fa mögé, lehet ott is könnyen cserélni, legalábbis én tampont éjszaka még a nyílt utcán is cseréltem. Betétet is könnyű lehet, csak úgy guggolj le hogy nehogy a gatyádra csöpögjön ha csöpög. Vagy csak egyik kezeddel cserélj betétet, a másikkal tarts oda egy zsepit és akkor ha véletlen a két betét kicserélése közben is folysz, akkor a zsepire megy. Utána meg tudsz a hóval kezet is mosni.
2010. jan. 30. 10:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem is pont megjött, és szánkózni megyek! Csak az a szerencsém, hogy én nem vérzek annyira! :) Szegény! Szar lehet neked! De menny el azért szánkózni, egyet értek az előttem szólókkal!
2010. jan. 30. 11:23
 10/15 anonim válasza:
nekem is nem rég jött(az elsö) meg ti hányévesek vagytok?vagy voltatok amikor megjött?
2010. jan. 30. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!