Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombára, fertőzésre jó ha 1-2...

Gombára, fertőzésre jó ha 1-2 naponta megeszek egy egész Grapefruitot?

Figyelt kérdés

Elég sokszor szenvedek sajnos gombás vagy bakteriális fertőzésben,de a gyógyszerek beszedése utána újra jelentkeznek a tünetek, nos 2 havonta nincs kedvem dokihoz járni,meg egy rahedli pénzt kiadni.Nem segít!!!

Sokat olvastam a neten. Grapefruit magot ajánlják. erre.

De én magát a gyümölcsöt enném.

Gondolta kipróbálom,hogy 3-4 hónapig folyamatoson eszek 2 naponta egyet.

Hátha segít.

Vkinek van így tapasztalata magával a gyümölccsel?

Esetleg természetes tippek.

Nem nagyon szeretem magam gyógyszerrel tömni az az igazság.

2014. nov. 24. 19:30
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Tapasztalatom nincsen, de mintha azt olvastam volna, hogy ezek a gombák épp a cukrokat szeretik. Tényleg nem értek hozzá, de lehet, hogy azért a magot ajánlják csak...

2014. nov. 24. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:
A Grapefruit nem épp cukros szerintem :D
2014. nov. 24. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább egyél meg minden nap egy natur élőflórás joghurtot, vagy kefirt és kerüld az édességeket, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és barna lisztből készült pékárut.
2014. nov. 25. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én nőgyógyászom a natur Yoghurtba mártott tampont ajánlotta prevenciónak.
2014. nov. 25. 12:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam még a Grapefruitra,mert eléggé sok vitamint tartalmaz és megerősítené az immunrendszeremet,emellett gomba ölő hatású,szerveztbe jutva lúgosít.Régen ősztől tavaszig nagyon sokat szoktam enni,nem is nagyon voltam beteg,viszont most tudatosan ennék többet,nem heti 1-2-őt.

Hát próbálom kerülni az édességeket,meg anyum félbarna kenyeret szokott venni inkább,de max napi 1x eszek kenyeret.

Szűz vagyok még és még mini tampont sem tudok feldugni,annyira szűk vagyok :/ Hüvelykúpot is kicsit erőszakolni kellett,de az jobban felcsúszott.

Olvastam az élőflorás joghurtos tamponról,sokaknak használt,kipróbálnám,de nem tudom feldugni.

És ha az ujjamra teszek és úgy juttatom a hüvelybe?Az használhat?

2014. nov. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!