Alul viszketés. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sárgás folyás is tárult hozzá. Már nagyon kevéssé viszket. Kb. 1 hétig tartott, de még kevés sárgás színű folyás van. És nagyon enyhe viszketés.
Közben váltottam intim mosakodót. Jobb is lett. Talán arra lehettem allergiás? Vagy hüvelygomba? Felfáztam? Bakteriális fertőzés? Gyulladás? Kell ezzel dokihoz mennem? Vagy nem feltétlen? (Nem szeretek dokihoz járni...) Fél éve szültem. Összefügghet? Vagy érzékenyebbé váltam?
2010. jan. 29. 22:06
1/1 anonim 

válasza:

Nem ártana,ha a nődokidnál kérnél hüvelytörlet vizsgálatot.Valószínűleg valami fertőzés,de ezt a doki sem tudja megmondani vizsgálat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!