Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Diane 35! Mit tegyek most?...

Diane 35! Mit tegyek most? Nagyon aggódok.

Figyelt kérdés
4 napja kezdtem el szedni a diane 35 tablettát, kicsit fájt tőle a gyomrom az első két nap, de elviselhető volt. Most viszont nagyon fáj és megy is nagyon,minden 5 percben a wc-t járom.Ma ettem palacsintát, de nem sokat, viszont nem esett túl jól. Nem tudom, hogy amiatt van-e vagy a gyógyszer miatt és azt sem tudom, hogy ma egyáltalán bevegyem-e vagy ha beveszem, vehetek-e be melléje gyomormenés ellen? Nagyon meg vagyok ijedve.:(
2014. nov. 23. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Mire kaptad a Diane 35-öt? Ugyanis az bőrproblémákra van, a fogamzásgátló hatása csak egy mellékhatás.

Én a helyedben sürgősen abbahagynám és agyonütném a dokit aki adta!

[link]

2014. nov. 23. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is azt akartak írni de annyi rosszat hallottam róla, hogy nem kértem, Vigyàzni kell vele
2014. nov. 23. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne szedj hormontartalmú gyógyszert!!!

Mi akarod ölni magad?

Meg ha szeded is, később olyan elváltozásokat szenvedsz, ami miatt az életet nagyon rossz irányba változik...

Libidóhiány, hisztirohamok, gyengeség, depresszió, anyagcsereproblémák...

Etesd az orvosoddal, aki felírta Neked, taposnám ki a belét a jutalékra utazó tetűnek.

2014. nov. 23. 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam bőrgyógyásznál a pattanásaim miatt és nőgyógyásznál is, mert kicsit rendszertelen a menstruációm és fájdalmas.Mindketten ezt ajánlották..
2014. nov. 23. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagy hülyeséget ajánlottak!!!! Tényleg ne szedd! A pattanásaidra lehet kapni a DM-ben Manna fekete szappant, tökéletes!

A rendszertelen menstruációt ne hormonnal akarjátok beállítani. A fogamzásgátló nem a menstruációt állítja be, hanem megszünteti azt és megvonásos vérzést fog produkálni a gyógyszer hormonja miatt. Utána ha abbahagyod a gyógyszert ugyanolyan rendszertelen lesz a mensesed, vagy még rosszabb. Tehát nem az okot szünteti meg, hanem elfedi! És az orvosok ezt tökéletesen tudják!

Igyál cickafark teát. De a Te életed, a Te döntésed.

2014. nov. 24. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!