Műtét utáni rákszűrés megint p3. Most mi lesz?! (légyszi irjatok. Bármit) 19/L
fél éve 2 p3-as lelet után megműtöttek egy hónapja.
Konizáció és mehkaparás történt aminek a szövettana HPV pozitivitást mutatott de rákos elfajulást nem találtak ( legalábbis bekategorizálva nem volt hogy pl : Cin 1 Cin 2..stb)
Viszont a mostani rákszűrésem ismételten p3-as lett.Most mivan ilyenkor?
Orvost nem tudtam még megkérdezni..
19/L
Vérből? TB-re?
Nem tudom, még nem csináltam.
Oké.
Egyébként az vírus, és az ellen semmit nem tudnak tenni orvosilag.
Csak azt szeretnék tudni, mit okozhat a szervezetedben.
Te erősítheted a női szerveid immunitását a betegségek ellen gyógyteával, ülőfürdővel Maria Treben könyve szerint, illetve a bioboltosok javaslatai szerint, ahol majd a gyógynövényeket megveszed.:)
Egyél probiotikumokat, törődj a bélrendszereddel, mert a bélben lévő baktáriumflóra jóval nagyobb tömegű a hüvelyben lévőnél. ezért a bélflóra állapota erőseb dominálja a hüvelyflóra állapotát.
Még a termálvizek is nagyon jók!
Ha tudsz, menj el személyesen, amikor már nem vagy fertőző és nincsen heveny gyulladásod, és menj be gy ilyen medencébe pár percre!
Lehet venni Sárvári termálkristályt a boltban is, azt is fel lehet oldani otthon a kád vízben, az is majdnem ugyanolyan jó, mintha személyesen tudnál utazni a termálfürdőhöz.
Ha utaznál, szívesen megyek veled, nekem is jót tenne.:)
Mielőbbi javulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!