Dr. Varga Zsolt ( Tatabánya ) mennyit kér el egy rákszűrésért?
Hívd fel, és kérdezd meg. De itt is írnak pár dolgot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Hát elkér a szűrésért tizenegyezret, ha minden igaz
Vagyis nem éppen a legolcsóbb -
Első vagyok, elnézést, tényleg nem figyeltem :)
Azért az furcsa, hogy egy rutinvizsgálat árát ne tudja megmondani telefonban... miért? Csinosabb puncitól kevesebbet kér? :)))
Na, mindegy, a 11.000 Ft egyébként tényleg átlagos.
Köszönöm a válaszokat.
Dr. Varjúhoz jártam eddig, ő olcsó, de én úgy tapasztaltam, hogy nagyon nem érdekli ez az egész. Szex után visszatérő hólyaghurut miatt mentem, mert már mindent próbáltam, háziorvostól mentem hozzá, és csak annyit mondott, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni, menjek háziorvoshoz, nem az ő feladata. Amikor folyásom volt, nem vett kenetet, csak találomra írt fel valamit, ami nem segített, fogamzásgátlónál nem küldött vérvételre, és a gyógyszer, amit kaptam nehézlégzést okozott, szédülést, satöbbi. Nem igazán vagyok megelégedve vele.
Dr. Lollokhoz mennék, de 15.000 Ft egy rákszűrés, és ha találnék egy jó orvost, aki ennél kevesebbért is megcsinálja, akkor értelemszerűen oda mennék. De lehet, hogy végül tényleg elegem lesz, és megyek Dr. Lollokhoz, vagy SZTK-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!