Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segííítsetek nekem meg fog jönni?

Segííítsetek nekem meg fog jönni?

Figyelt kérdés
nekem már 2 éve fehérfolyásom van sznttetek meg fog jönni???(akármikoris)
2010. jan. 29. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
ha fiú vagy akkor nem.
2010. jan. 29. 14:30
 2/7 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Ha több, mint 70, akkor már valószínűleg nem fog...
2010. jan. 29. 14:35
 3/7 anonim válasza:

hát..

az atól függ hogy hány éves vagy??

és hogy van e már szőrzeted és nő már a melled ha igen akkor nincs már soká

2010. jan. 29. 14:45
 4/7 anonim válasza:
biztosan:)
2010. jan. 29. 15:21
 5/7 A kérdező kommentje:
igen 13 vagyok... és van szőrzetem és mellem is csak nagyon félek ennyi az egész..:S
2010. jan. 29. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy meg fog jonni, biztosan nem lesz semmi bajod, ne felj, en is nagyon vartam es rettentoen feltem, hogy sosem fog megjonni es valami bajom van.13 eves voltam en is, es vegre 13 es 9 honapra megjott(ne mondjam, hogy milyen boldog voltam, persze ma mar maskepp latom a dolgokat), meg neked is megjohet 13 evesen.Szoval nyugi minden rendben lesz ne aggodj.

14/L

2010. jan. 29. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Készülj fel, bármikor megjöhet! Az a lényeg, hogy ne érjen felkészületlenül! Mindig legyen nálad betét vagy tampon, váltóbugyi, fájdalomcsillapító, ennyi! És akkor bármikor megjön, el tudod intézni, és nem kerülsz ciki helyzetbe! Ja, és nem kell félned, minden nő átesik rajta, hát sajnos ki kell bírni! :)
2010. jan. 30. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!