Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? 14 éves vagyok...

Mit tegyek? 14 éves vagyok és még nem jött meg, nem azt mondom hogy nagyon fejlett vagyok de azt sem hogy nem, mások szerint is jó sportos alakom van.

Figyelt kérdés

Szóval az osztályomban van 2 lány aki sovány és nincs semmi mellük sem alakjuk sem.És ők azt állítják hogy nekük már megjött és ez engem kicsit zavar hogy én vagyok az egyedüli akinek nem jött meg.

Egy ismerősöm betétet rakott,pedig nem kellett és úgy "hozatta meg" ... de én ezt nem szeretném.

2014. nov. 17. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Berakott egy betétet és attól jött meg neki?

Drágám a biológia nem így működik.

Sajnos elszomorító, hogy 2 hónap múlva akár már szexelni is akartok esetleg, ilyen bután. És ezt nem bántásnak írtam Neked.

Hahó, Anyukák, hol vagytok most???

2014. nov. 17. 15:48
 2/7 anonim válasza:
Ha tényleg sokat sportolsz akkor attól is elmaradhat .. de van ez alkat kérdés amúgy a menzesz csak macerával jár tehát örülj h még nem jött meg... és mindenképp meg fog jönni akkor kell majd orvoshoz fordulni ha 16 éves korodban sincs még meg addig pedig ne aggódj :))
2014. nov. 17. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló én ezt hallottam nem azt mondom hogy igaz is,de végülis mindegy mert ilyet úgysem csinálnék.

És sexelni sem akarok.

2014. nov. 17. 16:21
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 válaszoló a sporttól is késhet?
2014. nov. 17. 16:21
 5/7 anonim válasza:
igen ... én is keményem sportolok és hiába jött meg van h néha elmarad.. de például vannak barátnőim akiknek a kemény fizikai munkától még nem jött meg .. de ez nem baj mert majd megjön neked is csak késhet :))
2014. nov. 17. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugi! 17 éves korig illik megjönnie, addig nincs semmi baj. Az osztálytársnők egy része meg csak füllent hogy már megjött nekik, így akarnak "felnőttek" lenni.
2014. nov. 18. 10:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak engem az zavar hogy mindig ha felhúzódik ez a téma lerohannak az ilyen kérdések:

-Még nem jött meg?

-Hogy-hogy nem jött meg?

-Már 14 vagy és még nem jött meg?

2014. nov. 18. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!