Mit tegyek? 14 éves vagyok és még nem jött meg, nem azt mondom hogy nagyon fejlett vagyok de azt sem hogy nem, mások szerint is jó sportos alakom van.
Szóval az osztályomban van 2 lány aki sovány és nincs semmi mellük sem alakjuk sem.És ők azt állítják hogy nekük már megjött és ez engem kicsit zavar hogy én vagyok az egyedüli akinek nem jött meg.
Egy ismerősöm betétet rakott,pedig nem kellett és úgy "hozatta meg" ... de én ezt nem szeretném.
Berakott egy betétet és attól jött meg neki?
Drágám a biológia nem így működik.
Sajnos elszomorító, hogy 2 hónap múlva akár már szexelni is akartok esetleg, ilyen bután. És ezt nem bántásnak írtam Neked.
Hahó, Anyukák, hol vagytok most???
Első válaszoló én ezt hallottam nem azt mondom hogy igaz is,de végülis mindegy mert ilyet úgysem csinálnék.
És sexelni sem akarok.
Csak engem az zavar hogy mindig ha felhúzódik ez a téma lerohannak az ilyen kérdések:
-Még nem jött meg?
-Hogy-hogy nem jött meg?
-Már 14 vagy és még nem jött meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!