Gombás tünetek, majd elmultak. Mi ez?
Figyelt kérdés
15 vagyok és még csak 1x menstruáltam. nemtudom van e köze ennek ahhoz hogy elkezdett viszketni a hüvely bemenet tájékán 3-4 napig tartott majd enyhültek a tünetek és most igencsak elmulni látszik. segitsetek.mivanvelem?2010. jan. 28. 20:43
1/7 anonim 

válasza:

hát...kitudja. várj egy kcisit. ha újra jelentkeznek akkor gomba
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem is várj, nekem is volt ilyen, aztán pár nap alatt elmúlt, mindenfajta kezelés nélkül.
3/7 A kérdező kommentje:
és nem is volt gondod utánna?
2010. jan. 29. 20:17
5/7 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy ez nem is gomba.nem?az elvileg nem múlik el
2010. jan. 31. 20:31
6/7 anonim válasza:
de a gomba elmullik igyis...en antibiotikumot szedtem sokat egy idoben,amitol gombas fertozesem lett...volt feher folyasom es viszketett is...elmult anelkul hogy vettem volna be valamit...ra 3 honapra mentem nogyogyaszhoz eloszor eletemben egy kivizsgalasra es akkor megallapitotta hogy volt egy kicsi keves gombafertozesem,ami nem mult el es ami ott maradt...akkor kikezeltem,de valoszinuleg nem vettem eleget,mert ra 2 honapra visszajott de akkor viszont kikezeltem rendesen...feher fojasom azota nem volt,csak ereztem valami csiklandozast ami utan szinten csinaltam egy labor vizsgalatot es kijott hogy a gomba miatt volt egy gyulladasom ami miatt ereztem akkor a csiklandozast...szoval en atz mondom hogy minden esetre egsyzer egy evben egy rutin ellenorzes a nogyogyaszatnal belefer...csak hogy megnyugodj azert is.
7/7 A kérdező kommentje:
én is szedtem gyógyszert a szivem miatt 1 évig. de már nem szedek semmit és ez most jelentkezett. mióta elmúlt azóta nem is nagyon észlelem hogy lenne valami... fogalmam sincs már de ugy össze zavar az egész...:/nem tudom hogy mondhatnám ezt meg anyukámnak és még nőgyógyásznál sem voltam :S
2010. febr. 7. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!