Vannak itt nogyogyaszok?
Figyelt kérdés
Van egy problemam,irnek privatot egy nogyogyasznak..orvoshoz menni meg nem tudok 3 napig.:(2014. nov. 16. 19:23
2/9 A kérdező kommentje:
B*szodj meg!
2014. nov. 16. 22:15
3/9 anonim válasza:
Hát Én még eggyel sem találkoztam itt. Nem jó fórumot választottál. De miért nem írod ki a kérdésedet? Hátha azért tudunk segíteni.
4/9 anonim válasza:
Köszönöm! :-D (egyébként meg lehet, hogy tudok segíteni)
5/9 A kérdező kommentje:
Neharagudj,de a heten ez a harmadik kerdesem es eddig mindegyiknel betalalt valaki aki ilyen valaszt adott,es most kiakadtam:D irok privatot.
2014. nov. 17. 04:18
6/9 anonim válasza:
01:06-os vagyok. Miért nem mered kiírni ide a kérdésedet? Egyébként lehet, hogy tudna valaki segíteni. Az ország sok helyéről olvassák ezt a fórumot, sőt még határon túlról is, vagy akik már nyugaton vannak. Lehet, hogy valakivel már történt ilyen. Elmondaná a tapasztalatát, az nem lenne segítség?
De ha annyira akarod nekem is megírhatod privát, Én is nagyon sokat tapasztaltam és sok mindent olvastam már. Hátha tudok segíteni. Ne félj nem foglak ki cikizni.
7/9 anonim válasza:
Dehogy van itt orvos....
Viszont annál több nyáladzó kamasz, meg nyomorult férfi aki a mi problémáinkon élvezkedik.
8/9 anonim válasza:
Találni lehet kuncsaftokat kereső nőgyógyászokat a neten, olyan honlapokat keress. Itt biztosan nincs.
9/9 anonim válasza:
Meg ha oly primitiv is valaki, komolyan gondolja, hogy egy orvos, aki rohangal a korhaz es a tobbi rendelese kozott, ures ugyeleti oraiban egy no name, megbizhatatlan amator forum kerdeseit bongeszi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!