Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vannak itt nogyogyaszok?

Vannak itt nogyogyaszok?

Figyelt kérdés
Van egy problemam,irnek privatot egy nogyogyasznak..orvoshoz menni meg nem tudok 3 napig.:(
2014. nov. 16. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
itt csak azok vannak
2014. nov. 16. 21:03
 2/9 A kérdező kommentje:
B*szodj meg!
2014. nov. 16. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát Én még eggyel sem találkoztam itt. Nem jó fórumot választottál. De miért nem írod ki a kérdésedet? Hátha azért tudunk segíteni.
2014. nov. 17. 01:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :-D (egyébként meg lehet, hogy tudok segíteni)
2014. nov. 17. 01:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Neharagudj,de a heten ez a harmadik kerdesem es eddig mindegyiknel betalalt valaki aki ilyen valaszt adott,es most kiakadtam:D irok privatot.
2014. nov. 17. 04:18
 6/9 anonim ***** válasza:

01:06-os vagyok. Miért nem mered kiírni ide a kérdésedet? Egyébként lehet, hogy tudna valaki segíteni. Az ország sok helyéről olvassák ezt a fórumot, sőt még határon túlról is, vagy akik már nyugaton vannak. Lehet, hogy valakivel már történt ilyen. Elmondaná a tapasztalatát, az nem lenne segítség?

De ha annyira akarod nekem is megírhatod privát, Én is nagyon sokat tapasztaltam és sok mindent olvastam már. Hátha tudok segíteni. Ne félj nem foglak ki cikizni.

2014. nov. 17. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy van itt orvos....

Viszont annál több nyáladzó kamasz, meg nyomorult férfi aki a mi problémáinkon élvezkedik.

2014. nov. 17. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Találni lehet kuncsaftokat kereső nőgyógyászokat a neten, olyan honlapokat keress. Itt biztosan nincs.
2014. nov. 17. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg ha oly primitiv is valaki, komolyan gondolja, hogy egy orvos, aki rohangal a korhaz es a tobbi rendelese kozott, ures ugyeleti oraiban egy no name, megbizhatatlan amator forum kerdeseit bongeszi?!
2020. dec. 9. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!