Miert ilyen rendszertelen a verzesem?
Figyelt kérdés
26 eves vagyok, 2008 szeptembereben szultem! A nyaron kaptam fogamzasgatlo injekciot (3 havi), ami oktoberben elejen jart le! Azota ovszerrel vedekezunk, nem hasznalok semmilyen hormonhatasu keszitmenyt! Miutan lejart a hatoido, ket hetes kesessel jott meg a mensim,majd elmult, ra ket hetre megint megjott, az utana kovetkezo ket verzes rendesen idore jott, ahogy kell, de most megint ket het utal lett verzesem! Mitol lehet ez?2010. jan. 28. 16:56
1/1 anonim 

válasza:

Véleményem szerint a hormon injekció bekavart. Ha a következő menstruációd is így lesz menjél el nőgyógyászhoz és beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!