Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elofordult mar valakivel...

Elofordult mar valakivel ilyen? MI lett a vege?

Figyelt kérdés
Kb 3 honapja all ez fenn, hogy sokat kesik a menstruaciom (5-7 napot), majd alig van meg 3, max 4 napot. Ebben a honapban mar a ciklusom 34. napjan jarok, 3 napja eros hasi gorcsokkel, es a melleim is fajnak, de csak ket napja van fekete, ragacsos folyasom (mintha alavdt ver lenne). Semmi esetre sem neveznem ezt normailsnak, orvoshoz is elmegyek, ha nem javul napokon belul, de kulfoldon elek, szal ez nem olyan konnyu. Tapasztalt mar valamelyikotok ilyesmit? Ugye nem lehetek terhes? (ovszerre vedekezunk, sosem vettuk meg eszre, hogy elszakadt volna)
2010. jan. 28. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a peteéréseddel lehet valami gond. Azon belül is a tüszőrepedéssel. Ennek lehet hormonális oka akár. Egy hormonális vérkép is mutatna már valamit.

A terhesség sem kizárt, de ha biztos vagy benne, hogy nem, akkor inkább, amit fent írtam. Azért egy gyorsteszt megnyugtatna.

Szerintem mindenképpen lásson orvos!

2010. jan. 28. 23:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat, ma reggel iszonyatos kinok kozt megjott. Remegek, szedulok, gyengenek erzem magam. Menni is fogok nogyogyaszhz, amint elmulik, szajon eleg nagy az esely a hormonzavarra, noveremmel tobbszor el elofordult, hogy injekcioval "hoztak meg" a menstruaciojat. Neki mar ket gyereke, nekem meg egy sem, de kesobb szeretnek, nem lenne jo, akkor szembesulni vele, hogy mar nem lehet tenni semmit.
2010. jan. 29. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, akkor mindenképpen nézesd magad rendszeresen! Nekem is voltak ilyen hormoningadozásaim és bizony volt, hogy több, mint egy éven belül nem tudtam teherbe esni. Kétségbe viszont estem emiatt. Nálam végülis szerencsésen alakult, de a hormonháztartás még mindig labilis kissé.

Szóval szerintem keress egy orvost, aki komolyan veszi ezt a dolgot (nálam a 3. volt csak az....), és akkor figyeljetek oda rendszeresen ellenőrizve, hogy rendben vagy-e. (egyszerű vérképp az egész általában...)

Sok sikert!

2010. jan. 29. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!