Miért nincs a nőknek 2 nap szabi minden hónapra menzesz idejére?
A fogamzásgátló tablettától sokkal gyengébb a vérzés, és általában nincs görcs se.
Amúgy ne Algopyrint vegyél be, hanem No-Spa vagy Meristint. A fájdalomcsillapító nem az okot szünteti meg!!!
Szerintem nem ártana megnézetned magad egy nőgyógyásszal. Az ilyen komoly fájdalmaknak lehet oka valamilyen szervi elváltozás is, pl. endometriózis, mióma.
Ha nincs ilyesmi, akkor érdemes valamilyen természetes gyógymódhoz nyúlni, ami enyhíti ezeket a tüneteket.
én még csak 17 vagyok, de nekem is iszonyúan görcsölt, amíg nem kezdtem fogamzásgátlót szedni.
nekem ilyenkor kb. olyan másfél szem Cataflam használt, vagy ha NoSpa Forté-t ettem két szem Algopirynnel, vagy egy szem AlgoFlex Forté-val.
Én is mindig szenvedtem és a mai napig gyakran vannak olyan görcseim, hogy hányok egy napig.
Mindehhez 40 éves vagyok, hosszú-hosszú évekig szedtem fogamzásgátlót és túl vagyok egy szülésen is. Állítólag már teljesen rendben kellene lennem :=). Doki (több is) megvizsgált, mindig ugyanaz lett a vége: semmi bajom, ilyen a szervezetem, fogadjam el. Én már beletörődtem, megtanultam ezzel élni. Sokszor nem könnyű (én is bőgök egy kicsit néha :=) ), de nem is lehetetlen.
Két Meristin, 3-4 óra múlva még egy, aztán így 3-4 óránként, közben jó melegbe burkolózom és átvészelem. Irodában dolgozom, ilyenkor a derekamra kötök egy pulóvert.
Ha nem akarsz szedni semmit, akkor szenvedj. Más nők is szenvednek. Én pl. nem. Kibírtam azt az 1-2 napot, most, hogy fog. gátlót szedek, egyáltalán nem fáj.
Gondolom egy szülés ezerszer fájdalmasabb, mégis túlélik a nők.
15:29-esnek!
1. Azért az nem lehetséges/normális, hogy valaki az életnének a mintegy 30-35 termékeny évében fogamzásgátlót szedjen, azért ez gondolom belátható.
2. Szülni általában egy nő ÉLETE során 1-2-3 alkalommal szül, míg menstruálni kb. 400-szor. Azért ne hasonlítsuk a kettőt össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!