Akinek a nőgyógyásznál felnyúltak a fenekébe, az kapott előtte beöntést vagy kúpot?
Figyelt kérdés
Kellemetlen volt? Esetleg adnak előtte szurit?2010. jan. 28. 14:29
2/8 anonim válasza:
nemhinném h adnak vmit előtte, de egyébként sem szoktak már a nőgyógyászok felnyúlni a fenékbe.
3/8 anonim válasza:
Nekem felnyúltak. Erősen hátrahajló méhem van és egészen a terhességemig gyakran így vizsgáltak meg, hiába nem voltam már szűz, egyszerűen hasfalon keresztül nem érezték a méhemet.
Nem adnak sem kúpot sem semmi mást. Mindig megkérdezte a doki, volt-e már aznap székletem és ha igen, már nyúlt is be a popólyukamba. Ki lehet bírni, igazából semmi extra kellemetlenséggel nem jár.
4/8 A kérdező kommentje:
és ha nem volt még aznap székleted?
2010. jan. 28. 15:41
5/8 anonim válasza:
szia! bocsi, nem voltam gép közelben.
Nem tudom, mert én minden reggel elintézem ezt, így sosem volt gond.
6/8 anonim válasza:
Annyira kellemetlen,mint amikor kúpot raksz fel magadnak,már ha az kellemetlen egyáltalán.Nagyon ritka esetekben szoktak csak úgy vizsgálni,mint előző hölgyet,nekem is hátrahajló a méhem,méghozzá nagyon,de nem vizsgáltak.Tehát ha a dokid nem mondta,hogy ezt fogja csinálni,akkor ne parázz,az ilyen vizsgálat nagyon ritka,tehát 2x sem biztos,hogy megcsinálja.Ha igen,simán ki lehet bírni.
7/8 anonim válasza:
Nem adnak semmit.Szerintem annyira azért nem kellemetlen hogy érzésteleníteni kelljen:)
8/8 anonim válasza:
Inkább csak pszichésen volt kellemetlen (ciki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!