Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nő most ennyire a mellem?

Miért nő most ennyire a mellem?

Figyelt kérdés

14 vagyok de most a utóbbi 2 hónapban a "deszkaságomból" hatalmasakra nőtt a mellem.

Eddig 80 as volt a mellbőségem de most már 92 nél jár.. a fiúk a osztájban engem nézegetnek.. 2 en már azzal jöttek hogy éreznek irántam valamit de biztos csak azért mert megnőtt ennyire a mellem.

Eddig nem kelletek melltartók de most egyik bnőmét kellet elkérnem addg amég vennék.

Vki tip korai érésen kívül?

2014. nov. 12. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem korai érés, serdülőkor, ilyenkor normális. A genetika, amit örököltél határozza meg, hogy mekkora melleid lesznek.
2014. nov. 12. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Engem zavar ez a egesz :s

meg kellet változtatni a nagy melleim miatt a alvás stílusom és nem veszek addig ameg be nem áll a normál méret, futásnál is zavaró nem kellenének ekkoraként mert nekem akadály >_<

2014. nov. 12. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Most még biztos szokatlan, de később majd hozzászoksz és örülni fogsz neki. Elvégre pasizásnál óriási előny:)
2014. nov. 12. 21:33
 4/6 A kérdező kommentje:
csak én nem pasizós vagyok hanem magányosfarkas féle.
2014. nov. 12. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

14 évesen azért olyan nagy nem lehet...

Magányos farkas vagy... még!

Majd még nősz egy kicsit (mellben és agyilag) aztán 4 év múlva jó kis bombázó leszel - ha addig nem "okoskodod" el az adottságaidat.

2014. nov. 12. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:

még nem írta senki, szóval:

kép ? :-D

2014. nov. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!