Lehetséges a terhesség?
24 éves vagyok, fogamzásgátló tablettát szedek rendszeresen. Ugyanúgy megjött ebben a hónapban, ahogy eddig is 28 napra, viszont 6 nap helyett csak 3 napig tartott és abban az időszakban is csak kevesebb alvadt vér jött belőlem. A férjemmel egyszer voltunk együtt, akkor belém ment (17.napon jártam) viszont rá pár percre tudtam csak kimosni is magam. Az eset előtti napon elszopogattam egy dorothricyn tablettát, és 3 nappal előtte egy algoflexet vettem be, de kétlem hogy az befolyásolná. Szerintetek? Vagy
lehet ez a gyógyszertől? Előre is köszönöm!!:)
Ilyen esetek vannak, teljesen normális, még az is az lenne ha egyszer kimaradna a vérzés. Nekem is változott a mennyisége, még az is, hogy hanyadik napra jött meg.
Ha mindig időben vetted be a fogamzásgátlót, akkor eszméletlenül kicsi az esélye. Az algoflex és a dorothricyn én úgy tudom, hogy nem befolyásolják a hatását, de 3-4 óra elteltével már biztos, hogy nem. A kimosás semmiben nem befolyásolja a megtermékenyülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!