Ha nem jön meg a menstruaciom, házi orvoshoz vagy nőgyógyászhoz menjek?
Figyelt kérdés
Lehet h fura hogy miert ne mennénk nőgyógyaszhoz de csak azért gondoltam a sima orvosra mert szerintem ez nem valamilyen betegség miatt nem jön meg...szerintetek? ://2014. nov. 9. 18:42
11/16 anonim válasza:
16 évesen ez nem gond. még ki is maradht egy-két hónap, ha más tüneted nincs, akkor ez normális.
12/16 anonim válasza:
16 évesen ez normális még, és tényleg ki is maradhat akár az sem gond.
13/16 A kérdező kommentje:
Oksii,köszii. Kül még nem vtam fiuval:p
2014. nov. 10. 18:05
14/16 anonim válasza:
Ha nem voltal fiuval, akkor tuti nem vagy terhes...es hogy kesik sok magyarazata van....sokat stresszelsz, varsz valamire (pl egy utazasra es mar nagyon varod, es azert nem jon meg), stb. Szoval epp ezert abszolut nem muszaj elmenj, de ha akarsz, azzal rosszat nem csinalsz...legalabb kivizsgaltatod magad egy nogyogyasszal. Es ha nagyon rendszertelenul jar, akkor add gyogyszereket :)
15/16 anonim válasza:
Tük fölösleges ezzel orvoshoz menned, mert ez még teljesen normális a korodban.
16/16 anonim válasza:
Miért kellene orvoshoz menni ezzel, amikor ez normális dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!