P2 cytológia, gyulladás. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 hónapja P2-es lett a cytológiám a nőgyásznál, azt mondták, hogy gyulladás, Vitagyn -t ajánlottak, majd miután nem múlt, Vagilact-ot.Ez sem segített, ezek után a gyógyszertárban javasolták a Lactofeel-t. Hatott, kb. 3 napig rendben is volt minden, de újra visszajött. Kellemetlen szaga van, a folyásról ne is beszéljünk. Nincs tanácsotok, mit tehetnék? A doki nem foglalkozik vele,mert 12 hetes kismama vagyok...2014. nov. 8. 14:29
1/12 anonim válasza:
Szerintem annál jobban kellene foglalkoznia vele, ha terhes is vagy, menj másik dokihoz.
2/12 A kérdező kommentje:
Hiába... voltam már az összes kórházban is és a ügyeleten is :S de semmi
2014. nov. 8. 14:40
3/12 anonim válasza:
Érdekes,szerintem válts orvost minél előbb.Nekem mindig is p2 volt az eredmény és azt mondta a Dokim,hogy ez tökéletes.Nagyon kevés nőnek p1-az eredmény.p3-as eredmény jelez betegséget.
4/12 A kérdező kommentje:
hát igen. mindegy melyik dokihoz megyek egyébként mert a két kórház közül ahova mehetek ott rendel az összes felváltva :S az volt ráírva a papírra hogy gyulladásos kóros flóra sejtváltozással... és semmit nem tesznek. a védőnő mondta,hogy amíg nem gombás fertőzésre utalnak a tünetek nem is fognak vele mit csinálni. már ki vagyok bukva teljesen. szexmentes időszakot "vezettem be" nehogy a párommal oda-vissza adjuk egymásnak. gondolhatod,hogy viseli :D
2014. nov. 8. 14:47
5/12 anonim válasza:
A Lactofeel-t nem lehetne még egyszer használni?
Ha már egyszer jó volt
6/12 A kérdező kommentje:
nem tudom. 3 napig volt jó tőle... most hetente "kivágni" rá szinte feleslegesen majdnem 4 ezret elég nagy luxus lenne :S
2014. nov. 8. 14:53
7/12 anonim válasza:
utolsó vagyok.Én már régen voltam terhes,de egyszer elkaptam én is vmi fertőzést,kaptam rá kúpot,mert van olyan készítmény amit terhesek is használhatnak.Jó ötlet a szexmentes időszak,bár én inkább óvszert használnék és canesten krémet a pasim szerszámára.Arra pedig készülj fel,h a hormon változás miatt lehet,hogy rendszeresen lesz ilyen problémád.Ez a terhesség velejárója.
8/12 A kérdező kommentje:
az a baj.hogy alapból hajlamos vagyok az ilyen gyulladásokra meg fertőzések összeszedésére úgy hogy meg vagyok áldva. nem jó az óvszer se mert allergiás vagyok rá ezért használta tablettát. nem gombás fertőzés úgy h a canesten felesleges rá de már tényleg semmi ötletem. iszom a palástfű teát kamillateával mert mindkettőben van gyulladáscsökkentő meg a palástfű jó a fehér folyásra stb. hátha segít vmit
2014. nov. 8. 14:58
9/12 anonim válasza:
Terhesen azért óvatosan a gyógynövényekkel.Nehogy elvetélj!
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom nem is iszom mást ezeken kívül. A palástfűről tudom,hogy terhesség alatt ajánlják a koraszülés megelőzésére, vetélés esélyét is csökkenti. Azért merem inni :)
2014. nov. 8. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!