Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogamzásgátló mennyi idő...

A fogamzásgátló mennyi idő után mulasztotta el a pattanasaitokat?

Figyelt kérdés

en régebben szedtem de akkor alig volt patis a fejem igy nem emlekszem, egy eve hagytam abba es fel eve tiszta ragya a fejem, ugyhogy most ujra elkezdtem szedni 5 napja szedem de semmi változás, talan roszabb is... minden nap egyre roszabb....

ver vetelen gockutatason voltam mar, semmit nem mutatott ki.

mit tehetnek?

2014. nov. 7. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Sose. Nem feltetlenul mulnak el. Plane nem 5 nap alatt. A folyamatosan szedendo gyogyszereknek amugy s minimum 30 nap kell. Miert nem fordulsz inkabb borgyogyaszhoz?
2014. nov. 7. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Bőrproblémával nem a nőgyógyászhoz kell mászkálni...

Nekem semmit nem csinált a fogamzásgátló a feladatán kívül, vagyis nem esek teherbe és pontos a ciklusom.

2014. nov. 7. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne fogamzásgátlóval "kezeltesd" magad. Menj bőrgyógyászhoz és endokrinológushoz, ugyanis ők azok értenek a dologhoz.
2014. nov. 7. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
ne nőgyógyászhoz, hanem ORVOSHOZ menj! (bőrgyógyász)
2014. nov. 7. 11:49
 5/8 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátlót bőrgyógyász írta fel! Már voltam 100x bőrgyógyásznál, góckutatason is, vagyonokat költöttem krémekre es kezelésekre... ideiglenesen volt ami használt...
2014. nov. 7. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász hogy írhat fel fogamzásgátlót? Az a hormonjaidra hat, és ahhoz a bőrgyógyásznak semmi köze.

(lassan már ott tartunk, hogy a hentes is műthet, vagy mi?)

2014. nov. 7. 12:00
 7/8 A kérdező kommentje:
külföldön vagyok, itt mas a rendszer
2014. nov. 7. 12:06
 8/8 A kérdező kommentje:
hozza teszem h en sem orulok a foggatlonak, el is fogom hagyni amint haza erek es kitudom magam vizsgáltatni, de meg egy honapig kulfoldon vagyok, es nem szeretnek a szobaba gubbasztani mert egy hanyadek a fejem... csak az erdekel h minel hamarabb múljon el ideiglenesen...
2014. nov. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!