HSIL/CIN2 lett a rákszűrés eredményem, műteni fognak. Milyen gyógyulási esélyeim vannak? Akinek volt ilyen meggyógyult?
Szia, 5.válaszoló vagyok!
Meglett a szövettanom és a kimetszett darab széleinél még látszik kóros szövet szóval lesz 2. műtét, jövőhét kedden. Az orvos nem mondta de a leleten rajta van (carcinoma igazolódott) google fordító a barátunk szerint rosszindulatú az eredményem. Én nem vagyok megijedve és ha a tiéd is ilyen lenne Te se legyél, egy a lényeg ami rossz azt ki kell vágni, szűrésre járni rendszeresen, aztán séta tovább ;)
Tegnap megvolt a 2. műtét, semmi extra, teljesen az volt, mint az első. Max annyi,h 2x akkorát vágott és talán pici most vérezget, de minimális. 22.én szövettan. Remélem már jó lesz. De kérdeztem,h mi van ha mégsem. Mert hát pont baba tervezés előtt vagyunk. Azt mondta akkor az egész méhszáj lesz kivágva, az is hüvelyen keresztül és lehet szülni ;-) nincs semmi veszve.
Neked szorítok 17.én, írj,h mi lett!
akkor Te már túl vagy rajta (remélhetőleg)!szorítok én is Neked a szövettanhoz!!! Én most szültem augusztusban, úgy hogy a baba project össze jött már :)
Írok, ha van eredmény! Jobbulást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!