Hany evesen voltatok eloszor nogyogyasznal, es miert?
Én 14 évesen voltam először. Azért, mert a mentstruációm UTÁN úgy görcsölt a hasam, hogy napokat bőgtem végig, és megmoccani se tudtam. Tömtem magam minden féle gyógyszerrel, de semmelyik nem hatott. Anya kért a dokitól egy időpontot, és mentünk.
Természetesen be voltam sz*rva. Mikor a doki közölte, hogy normális vizsgálat kell, könnyek szöktek a szemembe.
Nagyon kellemetlen volt levetkőzni alulról teljesen meztelenre egy elég öreg faszi előtt. :S Anya persze ott volt mellettem.
A vizsgálat egyáltalán nem fájt. Az egészben a legrosszabb a levetkőzés volt. Azóta nem voltam, de ezek után tuti, hogy minden félelem nélkül fogok beülni abba a "szülőszékbe". xD
Én 16 voltam, azért, mert 2 hetet késett a mensim. Kiderült, hogy semmi bajom, csak egyszer nálam is előfordult eg yilyen. Valszeg a stressz miatt...
izgultam, de csak mert szégyenlős voltam. egyáltalán nem fájt, talán cska fura volt hogy egy idegen férfi ujjai vannak bennem... :) de amúgy muszáj volt elviselni, szóval kibírtam. no para:)
18 évesen voltam először, petefészek gyulladás gyanúval.
Mivel a bátyám orvostan hallgató és így jó pár orvost ismerek személyesen, ezért nem voltam kétségbeesve, mert tökéletesen tisztában voltam/vagyok az orvosok hozzáállásával, nem drámáztam azon, hogy de ciki meg minden.
Azóta már többször is voltam mindenféle okokból és még mindig nem kényelmetlen a szitu.
20/L
Koszi a sok valaszt!
Nekem is el kene menni nogyogyaszhoz, mert gombat gyanitok.
18 évesen, fogamzásgátlóért.
amúgy ha megnézitek a válaszokat az idősebbek mind azt írták, h semmi gáz, tök gyors a vizsgálat, meg nincsen vele semmi baj, a 16on aluliak meg mind szarrá parázzák magukat és borzasztó élményekkel távoznak. sztem a fiatalabbaknak átkéne ezt gondolniuk mégegyszer....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!