Voltatok már a budapesti G1 Intézetben?
Szia!
Hosszú ideje tartó idult nogyógyászati gyulladásban és állandó fájdalomban szenvedek.Rengeteg orvosnál voltam már,de csak félrekezeltek.Tobb gyógymódot is kipróbáltam,de hiába.
Szeretnék elmenni a G1-be,hátha tudnak segíteni.Elég profinak tunnek,szeretnék megcsináltatni minden fontos vizsgálatot,hogy kideruljon a betegségem oka.
Dr Páczai Anitához van idopontom.
Mi a véleményed az intézetrol?Megbízható szakemberek dolgoznak ott?
Szerinted fognak tudni segíteni?
Páczai doktornot ismered?
Nagyon meg vagyok elégedve az intézettel.
Igaz nem olcsó, de kultúrált és tényleg foglalkoznak a hozzájuk fordulók apró problémáival is.
Biztos, hogy tudnak segíteni!
Az általad kérdezett orvost nem ismerem, én Dr. Szőnyi Györgyhöz jártam. Ő nagyon jó, de szerintem mindegyik doki az.
Remélem hamar végére jártok a problémának és rendben leszel!
Koszonom a választ.
Szertném még megkérdezni,hogy nekem kell kérnem a vizsgálatokat,pl vérvételt,hormonvizsgálatot,immunologiai vizsgálatot vagy ok majd eldontik,hogy milyen vizsgálatok szukségesek?
Nem fognak rossz szemmel nézni,ha én kérem,hogy csináljanak meg bizonyos vizsgálatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!