Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fog látszani amikor először...

Fog látszani amikor először megjön?

Figyelt kérdés
Még nem jött meg de, sárgás/fehér folyásom már az viszont van. Az lenne a kérdésem hogy amikor először megjön akkor az fog látszani? És mi van akkor ha nem vagyok rá felkészülve és egész nap olyanba kell lennem és ha tesióraközben vagy a fürdőkádban???! (12/L)
2014. nov. 3. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Legyen a taskadba egy betet es egy potbugyi,meg esetleg nedves torlokendo hogy megtorolhesd magad ott lent :)
2014. nov. 3. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Látszódni fog, de elsőre nem lesz nagy vérzés, csak egy kicsi barna pecsételés, szóval szétáztatni semmit nem fogsz. Az elsőt még a tisztasági betét is megfogja. Mindenesetre legyen nálad mindig betét.

Ja, második, sőt lehet, hogy még harmadik alkalommal sem lesz rendes vérzésed, ráadásul lehet, hogy az első pecsételés után hónapokig nem jelentkezik semmi. És utána is bármikor kimaradhat majd...

2014. nov. 3. 19:04
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Persze, hogy eszre fogod venni, amikor megjon. :) Nekem 11 evesen jott meg eloszor, most 23 vagyok, de a mai napig jol emlekszem arra a napra. Anyukam meg 10 eves korom korul felkeszitett arra, hogy milyen lesz, amikor eloszor megjon, megmutatta, hogy kell betetet hasznalni, stb. Nekem mikor eloszor megjott, kicsit gorcsolt a hasam, de par nap alatt elmult es azota csak ritkan faj a hasam, amikor menstrualok.

Szoval keszulj fel egy kis esetleges hasfajasra, haspuffadasra. Az elso verzesed lehet, hogy csak gyenge, pecsetelo lesz, de az is lehet, hogy rogton "rendesen" megjon. Beszelgess errol anyukaddal, kerdezd meg, neki mikor jott meg eloszor es hogy gyakran gorcsolt-e. Minden a genetikan mulik :)

Sok sikert es oromot kivanok a noiseg fele vezeto uton :)

2014. nov. 3. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!