Késik. Nemtudom mit gondoljak. Többi lent, ti mire tippeltek?
Figyelt kérdés
Késik...Nemtudom mit gondoljak. Parommal a megszakitasos modszert alkalmaztuk, de soha nem volt probléma, mindig figyelt ő is meg én is. (Nem rég óta van nemi életem. ) De most mégis késik pár napja a menstruációm. Szerintetek most mi lehet? Tesztet fogok csinalni hogy megnyugodjak, es nagyon remelem hogy negativ lesz. Nagyon felzaklat ez a dolog ugyhogy mondjatok mire tippeltek vagy hogy mitol lehet.2014. nov. 3. 16:57
1/6 anonim válasza:
Hát igen, a megszakításos módszer nem éppen a legbiztonságosabb, hogy finoman fogalmazzak. Felelőtlenek voltatok és most te iszod meg a levét.
Válassz ki egy megbízható terhességi tesztet (pl. Clearblue; picit drágább, mint a többi, de jól kimutatja a korai terhességet is) és hajrá! A terhességi teszttel azonban várhatsz is még egy pár napot, hiszen a kimaradt menstruáció utáni minden eltelt nap csak javítja annak az esélyét, hogy terhesség esetén a teszt kimutatja azt.
Ha negatívat mutat a teszt, de nem jön meg még egy hétig, akkor fordulj nőgyógyászhoz.
2/6 anonim válasza:
Sajnos könnyen lehet attól amitől tartasz ... tudod :S ,de attól is hogy stresszelsz .Hány napja késik .A megszakítás nem éppen a legmegbízhatóbb ,legalább alkalmaztatok volna mellette helyi spermicides kúpot vagy krémet .
3/6 A kérdező kommentje:
2 napja.. De mar elotte is nagyon stresszeltem h megjojjon mert akkor tudom hogy nincs baj... Meg vartam is hogy megjojjon mert most kezdtem volna el szedni a fogamzasgatlot. De hát igy nem lehet. Egesz nap a kormomet ragom, nagyon nagyon félek,
2014. nov. 3. 18:14
4/6 anonim válasza:
attól még, hogy időben kihúzza, ugyanúgy teherbe eshetsz, mert az előváladékban is lehet spermium. Elég hülyék vagytok mind a ketten, már bocsi. A gumi olcsóbb, mint egy gyerek. Én másfél éve gumival védekezek és semmi baj nem volt.
5/6 anonim válasza:
Ó két nap az semmi :-) .Az ember nem gép;-) ! Nekem egyik hónapról a másikra átállt a ciklusom .Azelőtt 30 napra jött ,mostanában 34-re .Hát mit ne mondjak ,először én is "lerágtam" a 10 körmöm :D !
6/6 A kérdező kommentje:
Abszolut jogosan mondjatok hogy hulyek vagyunk, nem szabadott volna. Gumival is csinaltuk de kiderult hogy allergias vagyok ra. De ez nem mentseg persze. O mindig is ezzel a modszerrel csinalta ezert biztam a dologban hogy nem lesz baj mert eddig soha senkinel nem volt neki.
2014. nov. 4. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!