Timido kérdése:
Amikor wc-zek vérzik, és elmegyek sztk-ba. Mit csinálnak ott?
Figyelt kérdés
Azt mondta a dokim, hogy belenyúlnak a fenekembe és megnézik felrepedt e vagy valami :'( Úgy félek :(((
Mit csinálnak ha felrepedt, vagy ha aranyér? :(( Úgy félek.:( Nyugtassatok meg, vagy akinek volt már ilyen, írja le :( Köszönöm a válaszokat
2010. jan. 26. 18:26
11/13 anonim 

válasza:

Szegény kérdező, most már százszor átgondolja, elmenjen-e orvoshoz..
12/13 anonim 

válasza:

Nem kell,mint írtam ezt tályognél csinálják
13/13 A kérdező kommentje:
Elmentem a dokihoz, de még előző héten, és nem is csinált semmit, csak megnézte, és mondta hogy nem lát semmit, és hogy egyek sok rostot, meg ilyenek, és ha nem múlik el 3 héten belül, akkor mennyek vissza. És még aznap ettem zabkorpát, kefirt, joghurtot, meg mindent, és már másnap, nem vérzett semmi :) És azóta is minden rendben van. :) Bár még kicsit félek wc - re menni.
Köszönöm az összes választ. :)
2010. febr. 2. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!