Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor wc-zek vérzik, és...

Timido kérdése:

Amikor wc-zek vérzik, és elmegyek sztk-ba. Mit csinálnak ott?

Figyelt kérdés

Azt mondta a dokim, hogy belenyúlnak a fenekembe és megnézik felrepedt e vagy valami :'( Úgy félek :(((

Mit csinálnak ha felrepedt, vagy ha aranyér? :(( Úgy félek.:( Nyugtassatok meg, vagy akinek volt már ilyen, írja le :( Köszönöm a válaszokat

2010. jan. 26. 18:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ne félj, vazelint tesznek oda,nem fog fájni ^^ kicsit áttapogatják ennyi:)

Én már sokszor átéltem,még a csomózást is túléltem akkor neked nem lesz bajod:)

2010. jan. 26. 18:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen megvizsgál ott az orvos, van-e aranyered, vagy más probléma. Mindenképpen el kell menni. Kibírod nem olyan vészes, legalább kezelnek a problémáddal, nem aggályoskodol tovább.
2010. jan. 26. 18:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy perc alatt túl vagy rajta, nem fáj csak kellemetlen. Kapsz rá kenőcsöt vagy kúpot.
2010. jan. 26. 18:30
 4/13 A kérdező kommentje:
ugye nem kell megműteni? vagy valami ilyesmi rossz? :( Nem fáj meg semmi, csak amikor székelek akkor vérzik, meg véres a székletem :(
2010. jan. 26. 18:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Na de számítsál beöntésre, ha a fenekedet vizsgálják! Vigyél magaddal tisztaságcsomagot, és készülj fel, hogy mit fogsz kezdeni a nagykabátoddal. Ha láttál már vécét az SZTK-ban, akkor tudod, mire gondolok.
2010. jan. 26. 18:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem szoktak beöntést adni a vizsgálat előtt, nyugi. Az csak műtétnél szükséges.
2010. jan. 26. 18:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem adtak, azért mondtam... Lehet, hogy ahány ház, annyi szokás. Ha nem adnak, az szerencse.
2010. jan. 26. 18:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Vastagbéltükrözésnél adnak, de egy egyszerű végbélvizsgálatnál nem szoktak, legalábbis mostanában már nem jellemző.
2010. jan. 26. 18:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Első válaszolótól kérdezem, hogy mi az a csomózás? Vagy mikor csinálják?
2010. jan. 26. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Első vok:

Nyugi csak ha tályogod lenne de úgy h még nem a végbeledben hanem mellette és h ne sértsék meg egy fonalat húznak át a végbeled falán (műtét közben) és műtét után pár nappal fogják és csomózzák szó szerint,kihúzzák...és úgy.Olyan mintha a beleidet kiszaggatnák...A szülésem kellemesebb volt mint ez amúgy:)

2010. jan. 26. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!