Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy betét? Ti melyiket...

Tampon vagy betét? Ti melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ha tampon akkor miért az, ha betét akkor pedig miért betét??

Érvek, ellenérvekre lennék kíváncsi!

Én eddig csak tampont használtam, kb 2 éve menstruálok. Betétet soha nem használok még éjszakára sem. Lehet belőle bajom? Ti mit használtok??

Kort is írjatok légyszi

2010. jan. 26. 17:12
1 2
 11/16 anonim válasza:
Amikor menstruálni kezdtem betétet használtam, de nehezen viseltem, mert elég kellemetlen érzés amikor érzed, hogy folyik a vér. Elkezdtem tampont használni nappalra, éjszakai betétet éjjelre. A tampont nem bírta a hüvelyem, viszketett, csípett, az orvos letiltott róla. Úgyhogy most megint betétet használok. Sűrűn szoktam cserélni, de a szagokat így is nehéz elkerülni. Ez a nők sorsa!!:-)
2010. jan. 26. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Én betétet és tampont használok egyszerre. Félek a szivárgástól, sajnos sokszor nincs lehetőségem gyakran kimenni wc-re és cserélni, de általában 3 óránként cserélem a tampont. Amikor már csak az uccsó pár nap van, csak betétet használok. A tampon szerintem azért jó, mert azzal biztosabb lehetsz, nem folyik mellé...

21/L

2010. jan. 26. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Amióta először sikerült tampont használnom, azóta csak azt használom. Az első pár évben (12-15)nagyon szenvedtem, főleg éjszaka...sajnos nekem akkor jön a legtöbb, amit mai napig nem értek. Kiskoromban minden hónapban este átáztam, mehetett a bugyi, pizsi és lepedő csere. Már tampont használok éjszaka is, azzal is átáznék de mindig felébredek rá és időbe kiérek a wcre. És valóban amúgy olyan mintha meg se lenne tamponnal, betét meg...áhh nem szívesen váltanék rá. Szerintem sehova nem mennék azokon a napokon! De elhiszem h nem egészséges, főleg éjszaka, de nekem akkor is ez vált be.
2010. jan. 26. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Áruljátok már el, hogy mitől zörög a betét? Nekem még soha nem zörgött.
2010. jan. 26. 19:00
 15/16 anonim ***** válasza:

nekem meg azt áruljátok el h mért lettek a nők tamponfüggők?:S

én csak betét mert a tampon nagyon nem egészséges!!!

2010. jan. 26. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Kényelmesebb. Nekem elég sok szokott lenni, és gyűlöltem kisebb koromban, hogy ilyen giga betétet kellett beraknom ami a seggemre is tapadt kb., annyira rossz volt így bárhova is menni, érezni lehetett végig, és sajnos kellemetlen szagok is voltak néha. Este hiába raktam be az éjszakait, nem volt olyan hónap,hogy ne ázott volna át még a lepedőm is. Tamponnal semmi gondom nincs. Persze elhiszem, hogy a betét lehet az egészségesebb megoldás, de nem szeretnék azt használni, kivéve persze a tisztasági, azzal nincs gondom, utolsó napokban amúgy azt használok.
2010. jan. 27. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!