Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy betét? Ti melyiket...

Tampon vagy betét? Ti melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ha tampon akkor miért az, ha betét akkor pedig miért betét??

Érvek, ellenérvekre lennék kíváncsi!

Én eddig csak tampont használtam, kb 2 éve menstruálok. Betétet soha nem használok még éjszakára sem. Lehet belőle bajom? Ti mit használtok??

Kort is írjatok légyszi

2010. jan. 26. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Millió ilyen kérdés van, szerintem először azokat olvasd el.

Amúgy szerintem csak betét (tampon csak ha nagyon-nagyon muszáj), mert utálom ha valami műanyag dolog van bennem, márpedig a tampon a legkevésb sem természetes. 10 éve használok betétet, soha nem tapasztaltam, amit itt többektől olvastam ellenérvként, hogy zörög meg büdös.

2010. jan. 26. 17:17
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Nappal tampon, éjjel betét. Tampon: mert így kényelmes, betét: mert nem egészséges folyamatosan a tampon, és éjszaka zavar legkevésbé.

26

2010. jan. 26. 17:18
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
betét 15/F xD
2010. jan. 26. 17:18
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Nálam is-is. Nyáron vagy ha nagyon megvan, akkor tampon.

Otthon inkább betét. Éjszakára nagyon ritkán használok tampont, 1-2-szer előfordult, de akkor annyira megvolt, hogy zavart a pihenésben, folyton felébredtem.

2010. jan. 26. 17:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Is-is. Bár a végén már csak betét. Mondjuk szerencsém van h csak kb. 4 napig tart, így 2-3 kombinált nap + 1-2 betétes.
2010. jan. 26. 17:23
 6/16 anonim ***** válasza:

1 eve es 3 honpja menstrualok, de meg sosem probaltam ki a tampont, csak betetet hasznalok(nekem ez is megfelel).

14/L

2010. jan. 26. 17:28
 7/16 anonim ***** válasza:

Betétet használok, mert utálom ha bennem van valami. Más oka nincs.

25L

2010. jan. 26. 17:32
 8/16 anonim ***** válasza:

Én csak tampont használok egy ideje, hogy miért, nem tudom, talán kényelmesebb nekem. Éjszakára lehet betétet használnék, de nekem északéra nem kell semmi, éjszaka én nem folyok. Reggel az első pisilés után szokott elkezdeni.

22éves vagyok.

2010. jan. 26. 17:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Tampon mindenképpen. Betétet éjszakára használok, jöjjön aminek jönnie kell, valamikor "darabok" is jönnek. De a betéttel az a bajom, hogy nem bírom elviselni. Engem meg az zavar, hogy van valami lábam között. :D Komolyan: tenát veszek, mert az kényelmes és nem zörög. De utálom amikor érzem a mensest. Szülés után sokáig betétet használtam, mert úgy gondoltam, hogy kicsit álljon át a szervezetem a normálisra, de minden bajom volt. Anyum viszont a tampont utálja. Tehát ember válogatja. Az tény, hogy ha mind a kettőt rendesen cseréli valaki és higiénikus, akkor nincs szag, fertőzés, viszketés stb.
2010. jan. 26. 17:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Csak és kizárólag tampon. Tudom,sokak szerint nem egészséges..de nem érdekel.A betétben nem érzem magam "biztonságban",zörög ha megyek (vékony vagyok,elég feltűnő így..),meg utálom ahogy folyik ki belőlem a vér,tamponnál pedig mintha meg se lenne.Szerintem nagyon kényelmes. 18/L
2010. jan. 26. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!