Tampon vagy betét? Ti melyiket ajánlanátok?
Ha tampon akkor miért az, ha betét akkor pedig miért betét??
Érvek, ellenérvekre lennék kíváncsi!
Én eddig csak tampont használtam, kb 2 éve menstruálok. Betétet soha nem használok még éjszakára sem. Lehet belőle bajom? Ti mit használtok??
Kort is írjatok légyszi

Millió ilyen kérdés van, szerintem először azokat olvasd el.
Amúgy szerintem csak betét (tampon csak ha nagyon-nagyon muszáj), mert utálom ha valami műanyag dolog van bennem, márpedig a tampon a legkevésb sem természetes. 10 éve használok betétet, soha nem tapasztaltam, amit itt többektől olvastam ellenérvként, hogy zörög meg büdös.

Nappal tampon, éjjel betét. Tampon: mert így kényelmes, betét: mert nem egészséges folyamatosan a tampon, és éjszaka zavar legkevésbé.
26

Nálam is-is. Nyáron vagy ha nagyon megvan, akkor tampon.
Otthon inkább betét. Éjszakára nagyon ritkán használok tampont, 1-2-szer előfordult, de akkor annyira megvolt, hogy zavart a pihenésben, folyton felébredtem.

1 eve es 3 honpja menstrualok, de meg sosem probaltam ki a tampont, csak betetet hasznalok(nekem ez is megfelel).
14/L

Betétet használok, mert utálom ha bennem van valami. Más oka nincs.
25L

Én csak tampont használok egy ideje, hogy miért, nem tudom, talán kényelmesebb nekem. Éjszakára lehet betétet használnék, de nekem északéra nem kell semmi, éjszaka én nem folyok. Reggel az első pisilés után szokott elkezdeni.
22éves vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!