Nektek is szokott fájni a popsilukatok meg a medencétek?
Figyelt kérdés
tegnap fájt,ma nem. de néha előjön a fjdalom,olyan mintha nem pisilném ki magam rendesen,pedig igen. és mikor fáj a popsil.kam,akkor le sem birok ülni,mintha egy f.s.z állna benne. pedig nem hiszem h van aranyerem. a medencém meg mintha görcsölne. nektek is van ilyen? miért? bocsi a csunya szavakért..2014. okt. 31. 11:30
2/8 A kérdező kommentje:
akkor csak én érzem ezt? h olyan mintha szülés után nem birnál leülni,mintha a popsidba állítanának egy fadarabot,és nyilalna a fájdalomtól. meg amikor a medencém fáj,nem mindig tudok kiegyenesedni. ugy látszik nekem vannak ilyen különleges bajaim.. :)
2014. okt. 31. 12:07
3/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz,mert ez nem normális.
4/8 anonim válasza:
Ha már bocsánatot kérsz a csúnya szavakért, nem egyszerűbb lett volna azokat törölni???
5/8 anonim válasza:
Hogy mennyire igazad van előző!!
6/8 A kérdező kommentje:
de én igy szeretem használni. ;-)
2014. okt. 31. 13:31
8/8 anonim válasza:
Menzesz alatt szokott fájni vagy máskor is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!