Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vagyok mindig hüvelygombás?

Miért vagyok mindig hüvelygombás?

Figyelt kérdés
Ez normális? 13 éves vagyok és már rengetegszer volt hüvelygombám, de még nem jött meg a menstruációm. Égő, viszkető érzés ami borzasztóan fáj, és nem értem miért van.. Nem még mielőtt bárki írná, nem beszélek anyukámmal erről, sok ok miatt, de ez magánügy. Orvoshoz meg egyébként egy 13 éves gyerek tök gáz ha egyedül elmegy.. Igazából attól félek, hogy nem lehet gyerekem.. Szerintetek ez benne van a pakliban? Köszi előre is az ÉRTELMES válaszokat .

2014. okt. 30. 19:20
 1/4 klaki válasza:
Gyereked lehet, mert ez csak egy fertőzés. Kezeled valamivel, vagy kezelted?
2014. okt. 30. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, még nem próbáltam semmivel. Tudsz valami ötletet rá mondani. Esetleg házi praktikát ?
2014. okt. 31. 09:05
 3/4 klaki válasza:
Canesten kúp és krém. De ha ez nem jön be akkor sajnos nőgyógyász. Nem ciki egyáltalán. Hisz te is ugyan olyan nő vagy, hisz akkor nem lenne szűzeknek való kacsa. Nyugodtan Menj el, vagy ha jobb neked kérd meg az egyik barátnődet vagy unokatestvéredet. Minden nő átesik egyszer rajta. Sőt te nyugodtan kimondhatod majd, hogy túl vagy rajta.
2014. okt. 31. 10:34
 4/4 klaki válasza:
De egyébként ez sokszor azért van, mert leülünk más után a wc-re. Vagy olyan helyre ahol még meleg a szék. És így lehet a legjobban elkapni.
2014. okt. 31. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!