Mitől ég a szeméremajkam?
Figyelt kérdés
2napja fáj belül a szeméremajkam, de csak a bal oldalon, és csak akkor ha hozzáérek, vagy ha pisilés után a wc papírral hozzáérek...Nemtudom mitől lehet ez, volt már valakinek ilyen, vagy mi lehet a baj?!
Normális válaszokat előre is köszönöm!!
17/L
2014. okt. 28. 23:48
1/7 anonim 

válasza:

Valakivel nyalasd ki magad. Hátha segít
2/7 A kérdező kommentje:
Szolj mikor kell nevetnii:)
2014. okt. 29. 00:09
3/7 anonim 

válasza:

Hordtál tangát? Nekem volt, hogy az váltotta ki, éjjel tangában voltam, félrecsúszhatott és vágott, persze ezt álmomban nem éreztem csak reggel fájt, ugyan ez lehetséges más bugyiknál is. Ha erről van szó hordjál estére tundrabugyit :'D Ja és csak pamutot, az nem háborgat :) Vicces de ez van, más meg úgysem látja.
19/L
5/7 anonim 

válasza:

Lehet allergia valami mosó, vagy fürdőszerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!