A bal kis szeméremajkam miért duzzad meg űrítés után?
Figyelt kérdés
És nagyon fájni szokott, elsőnek csak a végbélnyílásom aztán meg valamiért átmegy a fájdalom a bal kis szeméremajkamra.. alig tudok olyankor ülni, vagy bármit is csinálni. Nem erőlködök meg semmi, nem értem hogy ez miért van. Megfog jönni vagy fertőzés? De miért pont űrítés után és miért pont a bal?
Például reggel elmegyek wc-re, végeztem és utána fáj a végbélnyílásom aztán olyan 5 óra elteltével azt érzem csak egyszer, hogy fáj és megvan duzzadva a bal kis szeméremajkam és délután olyan 5 körül már enyhül a fájdalom és már 7-kor nincs már csak nagyobb minimális fájás, de a duzzadás az még van.
Nem tudom, hogy valakinek volt-e ilyen vagy esetleg van. De tanácsokat kérnék, hogy mit csináljak és hogy mi lehet ez.
Köszi előre is a válaszokat!
2014. okt. 23. 19:13
1/1 anonim válasza:
Ehhez el kell menned a nőgyógyászatra, mert vizsgálat kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!