Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cikluszavar. Lányok akik...

Cikluszavar. Lányok akik hasonló cipőben vagytok mit gondoltok?

Figyelt kérdés
9.27-én jött meg, tartott 10 napig és most azóta nem jött meg. Ez normális? Már kellett volna neki nem? Vagy ha ilyen sokáig tart akkor várható volt, hogy nem fog jönni?

2014. okt. 28. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nalam ez mar a masodik ilyen hulye honap. Elozo honapban 49 (!) napra jott meg, ugy, hogy elotte egy hettel volt egy napos pecsetelo verzesem. Azt hittem terhes vagyok, de neeeeem. Elmentem orvoshoz,megnezte ultrahangon, megkerdezte, hogy tuti negativ volt a teszt? Mondtam igen, de azert csinalt o is egy tesztet es mivel negativ lett adott egy gyogyszert, ami meghozza - de nem volt ra szukseg, mert aznap este megjott rendesen.

Most detto ugyanaz a helyzet, ma a 40-ik napon tartok, harom napja hol erosebb, hol gyengebb barnazas, rozsaszinezes, mellem megorjit ugy faj, de a teszt negativ es verzes sehol. Fogalmam sincs mit csinaljak. En tuti elkuldenem magam egy hormonvizsgalatra, de hat hogy mondjam en ezt a dokinak? Ja, es en maszek alapon voltam.

2014. okt. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!