Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha allergiás vagyok a síkosító...

Ha allergiás vagyok a síkosítóra mit használjak helyette?

Figyelt kérdés
vmi mindenféleképpen kellene sajnos:S
2008. aug. 12. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
mindegyik fajtára allergiás vagy? Mert lehet hogy csak az egyik összetevőjére vagy allergiás és lehet hogy nem mind ugyanabból készül. Csak egy ötlet volt, nem tudom hogy tényleg így van-e...
2008. aug. 12. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:

hát most durex very cherryt használtunk.ilyen ízesített de olyanra nem használtuk(orálisra).lehet tényleg vmelyik összetevőre vagyok allergiás.lehet kipróbálok 1 másikat ami sima semmi illat meg íz:Dhátha arra nem vagyok.

amúgy babaolajat sztetek használhatunk?:$

2008. aug. 13. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
babaolajat csak akkor használjatok ha nem óvszerrel védekeztek, mert károsítja a gumit! Szerintem menj be a gyógyszertárba és kérdezd meg hogy milyen síkosítók vannak és mit ajánlanak esetleg ami kevésbé allergizáló. Ki kell próbálni többet is hátha valamelyik beválik.
2008. aug. 13. 23:18
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)nem gumival védekezünk hanem tablettával szóval az nem jön szóba:)remélem babaolajra nem leszek allergiás:S
2008. aug. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!