Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szövettani eredmény vissza...

Szövettani eredmény vissza hiváskor, más miatt is vissza hivhatnak, vagy csak rák esetén?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok ijedve,mert visszahivtak, 3,5 hete volt eü küretem.
2014. okt. 27. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
hála a jó égnek, más miatt is. Édesanyám is így járt, alig merte bevallani, rágtuk a körmünk majdnem egy hétig, kiderült a dokinál, hogy valami csipcsup baj volt a rákhoz képest. Már nem is emlékszem mi, de nem volt komoly.
2014. okt. 27. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg nem azért hívnak vissza, hogy megnyugtassanak, hogy minden oké, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. A legkisebb kezelést igénylő vagy gyanús jel esetén is visszahívnak vagy ha fals az eredmény, valami miatt értékelhetetlen és újra kell csinálni, stb. Nyugi!
2014. okt. 27. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Menj vissza minél hamarabb, hogy minél előbb

túl lehess rajta - Vagy megvan, hogy mikor kell menned?

2014. okt. 27. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi volt, mit mondtak
2014. okt. 27. 17:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerdán kell menjek
2014. okt. 27. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:
sajnos rosszindulatú:(De legalább az elején vagyok,igy úgy néz ki,egy mütét elég lesz
2014. okt. 30. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!