Hogy lehet menzesz közben fürdeni? Tamponnal vagy minden nélkül?
Figyelt kérdés
én mindig tusolok ezért nem tom elképzelni.
mert ha tampon nélkül akkor fürdés közbe nem menstruálnak vagy ez hogy van?
2008. aug. 12. 19:39
1/8 anonim válasza:
Én is mindig tusolok olyankor. Akik meg fürdenek, azok vagy tampont használnak vagy semmit. Ha tampont használnak, akkor szerintem nem tudnak rendesen "ott" tisztálkodni. Ha meg semmit sem használnak fürdés közben, akkor nem zavarja őket, ha esetleg egy kis vér kerül a vízbe, de ilyenkor nagyobb a fertőzsveszély is.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi.
engem is az érdekelt hogy nem lesz vér a vízben vagy nem zavarja őket?
azért nem tudom mert én tusolok
2008. aug. 12. 19:51
3/8 anonim válasza:
Szia! én is tusolok, amugy sztem tamponnal. Vagy ha nem akkor elég undi, hogy ott áztatom magam a véres habfürdős vízben..:S Ugyhogy tamponnal, vagy nagy gyomorral...
4/8 A kérdező kommentje:
köszi
2008. aug. 12. 20:07
5/8 anonim válasza:
Szerintem a tusolás sokkal megfelelőbb menstruáció alatt. Nem értem azokat, akik ilyenkor is fürdenek... :S Valószínűleg tamponnal oldják meg. Ha meg semmivel, akkor meg jobban összeszedhetnek bármit, mivel ekkor menstruációnál nyitott a méhszáj.
A tusolás sokkal a kényelmesebb. :)
7/8 A kérdező kommentje:
igen eyetértek imádok fürdeni de olyankor soha
2008. aug. 13. 14:47
8/8 anonim válasza:
Én olyankor is szoktam..Semmi vér nem jön akkor belőlem. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!