7. -be milyen vizsgálatokra kell számítani? (mert a nővérem meg a bátyám azzal ijesztgettek h totál meztelen vizsgálatok is lesznek)
Kérdező én megértelek téged hidd el,bármit is akarjon az orvos melltartóig vetkőzz csak le,ha valami nem tetszik akár a saját orvosoddal is megvizsgáltathatod magad,tehát vele is elvégezheted a vizsgálatot.
És még valamit :el lehet menni simán tüdőszűrésre is,a legtöbb nő,mivel voltam tüdőszűrésen elárulom úgy megy be a hogy a melltartó rajta van,csak kibújik a pántból és a gépbe amikor beáll akkor csúsztatja le a melltartót a hasáig,tehát senki nem látja a mellét.Senki nem áll ott félmeztelenül több tucat nő mellett,ha csak nem szeretne így állni.
Nőgyógyászt meg valóban lehet női orvost is választani,ott is van szabad orvos választás joga.Majd idővel a kérdező meg fogja ezt is oldani,ha eljön az ideje ennek.
Kérdező!
Nem hinném hogy lenne meztelen vizsgálat és mit fogsz tenni,meddig engeded a vizsgálatokat.Sikerült már beszélni valakivel erről?
Most akkor abba gondolj bele,a legtöbb iskolába női orvos van és az asszisztens is nő és a fiúknak meg fel kell sorakozni(mert nem mernek nemet mondani)egy boxerba és a végén le kell tolni,tehát ott állnak 2 nő előtt tök pucéron!Na nekik milyen gáz lehet.
Bár nem tudom hogy mindig akkora szájuk van ilyenkor mért nincs nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!