7. -be milyen vizsgálatokra kell számítani? (mert a nővérem meg a bátyám azzal ijesztgettek h totál meztelen vizsgálatok is lesznek)
Nekünk sporttagozatos suliban az úszás is kötelező volt, szóval nemcsak melltartó, de bugyi nélkül is láttuk egymást. És?
Te valami vallási kommunában, burokban nőttél fel? Vagy miért zavar a meztelenség?
Egy öltözőben átöltözni,vagy úszodában átöltözni és egy vizsgálaton résztvenni az teljesen más dolog szerintem.
Ott gyorsan átöltözöl és kész,nem hajolgatsz és lógnak ide oda a melleid,meg nem nyomkodják más előtt.
Voltam úszodába és mindenki elég gyorsan szokott átöltözni hidd el.ÉS megint más hogy valaki már az első osztálytól fogva megszokja hogy úszás van és más az ahol ez nem szokás.
Szerintem ha elmész orvoshoz és melled vizsgálják,vagy valami mást azt sem más kollega előtt csináják,mert zavaró lenne,legalább is az emberek 90%-éka zavarba jönne.Gyereknél meg ez még jobban igaz amikor változik a teste.
Nem kommunából jöttem,és én nem sértegetelek téged,de sok kövér barátnőm volt és ők igen gátlásosak voltak,nekik ez megalázó lett volna,így is paráztak folyton ha jött a szokásos vizsgálat.Én vékony voltam,de akárki előtt nem vetkőznék le félmeztelenre most sem.
Sok felnőtt még úszodába sem mer átöltözni,hanem eleve fürdőruhába megy el,szerintem ott van a bibi.
A meztelenség elég sokakat zavar,kivéve ha arról van szó hogy a párjával van valaki együtt,vagy maga választhatja meg ki előtt vetkőzik le.
Orvosnál is mindenki csak annyira szeretne levetkőzni amennyire valóban szükség van éppen és csak az orvos előtt ha lehet ,hidd csak el.Ha ez nem így lenne akkor nem lenne annyi kérdés itt.
Maga a vizsgálat is annyi, hogy leveszed, lehajolsz, megtapint, felveszed. Nem több fél'percnél. Én semmi megalázót nem találtam benne, pedig gimiben és sem voltam olyan vékony.
Sajnálom, hogy némely embernek ez is problémát okoz.
Szerintem ha csak az orvos előtt veszi le és hajol előre akkor nem okoz gondot,de ha azt akarják hogy más osztálytárs előtt vetkőzz le félmeztelenre és hajladozz az már gondot okoz és nem is korrekt.
Senki nem arról írt hogy az orvos előtt nem akarja levenni a melltartót,nem ezzel van a baj,közönség az nem kell.
És a kérdező nem csak ettől tart.
Semmiképpen sem kötelező semmiféle meztelenség!
Amit nem akarsz arra azt mondod, hogy ezt nem. A többi vizsgálatot persze csinálják meg.
Nálunk is férfi volt, ráadásul a háziorvosom, akihez még 19 éves koroig jártam.
Nőgyógyászhoz sem fogsz majd járni meg tüdőszűrőre? Ne legyél már ilyen kis buta. Ez csak egy vizsgálat, nem arról szól, hogy az orvos jól kibámészkodja magát meg az osztálytársak.
Természetesen nem engedném, hogy bármit is levetessen rólam, amit én nem akarok. Ez esetemben a bugyi és a melltartó volt. Mindkettő a NEM kategória.
Megmondtam, és ezzel nem tudott mit kezdeni az orvos, mert nem kötelezhet. (Amúgy nálunk eleve csak a melltartót vetette volna le.)
Az a baj, hogy a kislányok nem mernek szólni, csak magukban füstölögnek, holott joga van mindekinek, csak élni kell vele.
Előzőnek teljesen igaza van.
Nőgyógyászhoz meg éppenséggel járhatsz nőhöz is, én is azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!