Miért újul ki mindig a hüvelygomba? Mit tegyek? Alternatíva?
Kaptam szájon át szethető gyógyszert, kúpot és kenőcsöt is. Aztán flóravisszaállítás egy hónapig.
A párom is gyógyszerezett, krémezett.
2 hónapig vártunk a szexxel, biztonság kedvéért óvszerrel voltunk együtt. Reggelre már folyásom volt :/
Mindig ez van már egy fél éve. Nem tudunk rendesen együtt lenni, rámegy a kapcsolatunk :/
Kitalálom: fogamzásgátlót szedsz.
Próbálj váltani, ha amellett is ez van, akkor hagyd abba a szedést.
Nekem is kiújuló gombám volt, ami gyógyszerre sem múlt el, úgyhogy nem hiszem, hogy összekeverték a leleteket.
Szerintem is lehet az óvszertől is, vagy esetleg át kellene gondolni a cukorfogyasztás mennyiségét.
Nekem 15 éve visszatér. Nem használ már hosszútávon szinte semmi. Gréfruitmagcseppel tartom most kordában, de a rohadt kis dögök már ezt is megszokták. :(
Mondjuk én a lisztre és cukorra tippeltem volna, de látom te nem eszel azt se. Ez komoly? Én meg sokat eszek, mert imádom és nem tudok lemondani róla, és azt mondták, olvastam, hogy azért jön vissza.
Mert a huvelyflora is felborult.a sok gombaolo kup utan kellene vmi huvelyflora helyreallitot hasznalni, konnyeden ujra visszatelepszenek felborult ph miatt
Pl ellentampon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!