Betadine hüvelykúp használatakor, a legnagyobb betét mellett is nagy tócsában ébredek. Mit tehetnék, hogy ne így legyen?
Mert amúgy jó a kúp, 3. napja használom, de már alig van tünetem...csak idegesít hogy folyton átázok tőle.:/
17l
Átázik a betéted? Vagy elég a betét, csak zavar, hogy erős folyással jön ki a "cucc"?
Ha átázik, akkor tegyél be eü. vattát is.
De ha csak a tócsa zavar, akkor nyugi, ez normális. Gondolj arra, hogy azzal a tócsával távozik a bajod. :)
Az a baj, hogy átázik/félrefolyik.:/
Mindenesetre köszi, megpróbálom a vattát.:)
Ami kifolyik, az nagyrészt a kúp anyaga. A vattától jobb ötletem nekem sincs. Ha tudsz venni patikában fixírsót, vagy fixírsó oldatot, azzal a kifolyt jódot (betadine hatóanyaga) színteleníteni tudod.
Fontos, hogy a az orvos utasítása szerint vagy ha nem mondott semmit, esetleg nem orvos javasolta akkor a betegtájékoztatónak megfelelő ideig használd, bármilyen kellemetlen a tócsa.
A tünetek elmúlása csak azt jelenti, hogy már annyira lecsökkent a kórokozók száma, hogy nem tudnak tüneteket okozni, de ekkor még nem pusztult el az összes. Ha idő előtt abbahagyod, akkor a túlélő kórokozók (akik egyébként az erősebb fajták, hiszen idáig kibírták) újra elszaporodnak, és egyre nehezebb lesz tőlük megszabadulni.
Fontos még, hogy amint befejezted a betadine kúrát, rögtön kezdj el hüvelyflóra regenerálót használni, mert a betadine sajnos a rendes bacikat is kiírtja, akiknek az a feladatuk, hogy megvédjenek a kórokozóktól. Ezek pótlása nagyon fontos!
Jobbulást!
Természetesen figyelek majd a helyreállításra is.:)
7 napig kell alkalmaznom.
Köszi a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!