Timido kérdése:
SOS. Amikor WC n vagyok nagy dolgot csinálni vérzik. Mért?
Figyelt kérdés
A székletem darabos.. meg berepedezett, vagy valami olyasmi, ez akkor szokott lenni, amikor ilyen fajta a székletem. Amikor jön, élesebb fájdalmat érzek, aztán elmulik, és amikor kitörlöm, vérzik :( Meg ma láttam a wc-be is :( Meg vagyok ijedve.
Amikor normálisat wc-zek, azaz nem darabos, meg ilyesmi akkor nincsen semmiféle gond.
Mért van ez?:(
Normálisan wc-zek, nem minden nap, de max a rákövetkezendő nap, szokott lenni.
16/L
2010. jan. 25. 15:42
1/6 anonim válasza:
sötét vagy világos vér?
nem mindegy
világos aranyér, sötét vastagbélgyulladás
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg aranyered van, vagy berepedt a végbélnyílásod. Egyél több rostot, gyümölcsöt, zöldséget+ írass fel a háziorvossal vmi krémet vagy kúpot rá.
3/6 A kérdező kommentje:
világos vér. Jól van, eszek több rostot, meg iszok több vizet. Köszönöm a válaszokat
2010. jan. 25. 15:49
4/6 anonim válasza:
tudod, nem egészséges két naponta vécézni. minden nap kéne. tényleg egyél több rostot, de lehet egy doki se ártana, mert akadhat nagyobb gond is, mint amit hiszel/hiszünk
21/L
5/6 anonim válasza:
aranyérre gyógyszertárban adnak krémet, az is jó valamire
6/6 anonim válasza:
Berepedésre használj hámosító krémet, pl. Neogranormon, Alsol, Bepanthen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!